Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhat az ember szerethetővé?
Figyelt kérdés
Belém még soha nem volt szerelmes senki, soha nem éreztem, hogy valakinek tényleg fontos lennék. Nem is tudom, milyennek kéne lennem, hogy bárki is megszeressen. Eddigi -nem túl sikeres- kapcsolataimban is mindig én voltam a szerelmes, az, aki jobban kötődött a másikhoz. Nagyon rossz érzés, mintha teljesen üres lennék.2013. máj. 14. 19:18
1/15 ASOT válasza:
Amit te akarsz az csak megjátszás lenne. Ha valaki nem tud megszeretni téged a saját énedet aki és ami vagy akkor az egész nem ér semmit.
Akkro csak egy színészbe szeretnének bele.
3/15 anonim válasza:
Hát én csak arra tudom a választ, hogy válj utálhatóvá :D De azt nagyon tudom :) Az oldalon is van egy csomó ember, aki utál, szóval ebben sikeres vagyok :D
5/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Hát igen, nem akarom megjátszani magam, de valamit csak másképp kéne tennem.. vannak olyan ismerőseim, akiket mindenki imád, körülrajong. Nem, nem konkrétan erre vágyok, csak érezni akarom, hogy én is fontos lehetek valakinek.
2013. máj. 14. 19:25
6/15 anonim válasza:
4: Ami késik nem múlik :) Engem senki sem tud szeretni, az utálat pedig nem kérdés, csak az időpillanat, amikor megutálsz :D
7/15 ASOT válasza:
Társasági életet élsz? Vagy csak otthon ülsz és várod hogy valami történni fog?
8/15 Pain for Pleasure válasza:
Talán nem nyíltál meg eléggé, nem mutattad meg az igazi énedet.
9/15 A kérdező kommentje:
Élek társasági életet
2013. máj. 14. 19:32
10/15 ASOT válasza:
Igen talán zárkozott vagy ahogy Pain is mondja, nem mered megmutatni saját magad.
Olyan mintha egy fátyol lenne rajtad, amit nem tudsz vagy nem mersz levenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!