Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a 2 méteres, vagy a feletti lányok?
Figyelt kérdés
(Nem rólam van szó. Én egy 185 cm-es fiú vagyok (sokan mondják, hogy kinézek 190-nek is).
Mostanában több alkalommal is láttam akkora lányokat, és nem voltak magassarkúban, tényleg akkorák voltak, jól megfigyeltem őket. Alig értem a vállukig.
2013. máj. 14. 18:17
11/23 A kérdező kommentje:
220 cm-es volt a legmagasabb ember, akit eddig láttam élőben.
2013. máj. 14. 18:36
12/23 anonim válasza:
Akkor még nőnöm kell egy kicsit :D
13/23 A kérdező kommentje:
Te is kb. akkora leszel. :D
2013. máj. 14. 18:39
14/23 anonim válasza:
Nekem igen. Csak egy kicivel agyobbak mint én, és birnám. 195 cm.
15/23 anonim válasza:
Nem láttam még ekkora nőt. :) 4-es te meg kb akkora vagy, mint előző barátnőm. Bár nem voltam sokkal magasabb nála. :D
Egyébként nem hiszem, hogy zavarna, ha mellette tetszik, meg szeretem is. :)
16/23 anonim válasza:
Ha szép, akkor tetszene... ez nem magasság függvénye nálam! Valószínűleg nem jönnék össze vele, max szex vagy barátság.
188 cm
17/23 anonim válasza:
Hogyne.Húzhatnék mellette magassarkút.Juhé!:D
22/F:D
18/23 anonim válasza:
147 cm magas lány vagyok. Szerintem fel se látnék a fejükig :DDD
19/23 A kérdező kommentje:
De alacsony vagy... :)
Nincs bajom az alacsony lányokkal.
2013. jún. 4. 13:59
20/23 anonim válasza:
Tudom, ez már ilyen, a párom meg 195 cm magas... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!