Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedtetek már játékban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek már játékban?

Figyelt kérdés
Én igen, egy MMORPG volt - eszembe se jutott volna azon pasizni, de megismertem valakit, aki szimpatikus volt barátilag, és ahogy egyre többet beszéltünk, már nem csak barátilag. :DD
2013. máj. 14. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szándékosan nem, de jártam már úgy, hogy baráti kapcsolat átfordult másba. :)

20l

2013. máj. 14. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.:D én is MMORPG-n
2013. máj. 14. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerek jó pár srácot MMORPG-ből, és ha nem lenne barátom (aki szintén azon játszik), megfontolnám :D Végülis nincs szabály arra, hol ismerkedhet az ember :) Így egy közös érdeklődésetek legalább már van.
2013. máj. 14. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Na igen, meg játékban jobban meg lehet ismerni, mint mondjuk társkeresőn.

Nagyon sokat elárul az ember személyiségéről például, hogy hogyan kezeli azt, amikor veszít PVP-ben. Elismeri a vereséget, vagy minden hülyeséget kitalál kifogásnak :D

2013. máj. 14. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Hehe, van benne valami :D Mondjuk én nem szeretem a PVP-t, de tényleg elég lelombozó, amikor nem lehet valakivel játszani - bár nem fiúról van szó, egyik lány klántárs az agyamra ment minden dungeonban... rendes, de nem szívesen vittük le :D

Én mondjuk eleve nem a társkeresőkben látom az internetes ismerkedés sava-borsát, inkább preferálom a tematikus fórumokat, akár Facebook oldalakat, közösségeket... amikbe az MMO-k is beletartoznak :)

2013. máj. 14. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:

igen, 5 hónapig voltam együtt egy sráccal, akit egy MMORPG-n ismertem meg

s ezen a játékon belül további, egy életre szóló barátságokat kötöttem, amiket a valóságban ápolok :)

2013. máj. 14. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

5. Igen, ez igaz. :D

Társkeresőn én se ismerkednék, szerintem nem a görcsösen keresett kapcsolat az igazi, hanem ami magától száll le ránk, mint a pillangó. Ja és barátságból alakul ki. :3

2013. máj. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!