Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek már játékban?
Szándékosan nem, de jártam már úgy, hogy baráti kapcsolat átfordult másba. :)
20l
Na igen, meg játékban jobban meg lehet ismerni, mint mondjuk társkeresőn.
Nagyon sokat elárul az ember személyiségéről például, hogy hogyan kezeli azt, amikor veszít PVP-ben. Elismeri a vereséget, vagy minden hülyeséget kitalál kifogásnak :D
Hehe, van benne valami :D Mondjuk én nem szeretem a PVP-t, de tényleg elég lelombozó, amikor nem lehet valakivel játszani - bár nem fiúról van szó, egyik lány klántárs az agyamra ment minden dungeonban... rendes, de nem szívesen vittük le :D
Én mondjuk eleve nem a társkeresőkben látom az internetes ismerkedés sava-borsát, inkább preferálom a tematikus fórumokat, akár Facebook oldalakat, közösségeket... amikbe az MMO-k is beletartoznak :)
igen, 5 hónapig voltam együtt egy sráccal, akit egy MMORPG-n ismertem meg
s ezen a játékon belül további, egy életre szóló barátságokat kötöttem, amiket a valóságban ápolok :)
5. Igen, ez igaz. :D
Társkeresőn én se ismerkednék, szerintem nem a görcsösen keresett kapcsolat az igazi, hanem ami magától száll le ránk, mint a pillangó. Ja és barátságból alakul ki. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!