Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ismerkedtetek már meg néger lányokkal?
Figyelt kérdés
Mennyire volt más mint a fehér, viselkedés és szex terén? Tapasztalat? Tanács másoknak?2012. nov. 21. 01:49
1/9 anonim válasza:
Tanács:kerüld el,meztelenül csúnya,extra fekete részletekben.Ők is csak nők...
2/9 A kérdező kommentje:
De engem vonzanak. Nem azok a nagyon feketék, hanem azok a tejeskávé szinűek.
És akkor én most beteg vagyok?
2012. nov. 21. 02:05
4/9 anonim válasza:
Minden vágyam egy csokibaba, hiszen :
„A csokoládé boldogságot, élvezetet, szeretetet, extázist, fantáziát jelent… a csokoládé gonosszá, bűnössé, alávalóvá, egészségessé, sikeressé és boldoggá tesz.” – Elaine Sherman
6/9 anonim válasza:
Volt fekete barátnőm, de viselkedés terén semmi különbséget nem tapasztaltam, mert Magyarországon született és itt nőtt föl.
7/9 anonim válasza:
Manchesterben voltam egyszer együtt egy fekete lánnyal de semmi különbséget nem tapasztaltam.
8/9 anonim válasza:
Egy niger nő az álmom rácupanék a néger csöcseire meg a nunijára.
9/9 anonim válasza:
amikor hollandiában voltam,akkor a haverokkal befizettünk egyhez egy live showra.
de egy igazi megbotránkoztatóan nagydarab,óriásse-ggű,nagycsöcsű néger bigéhez,volt vagy 90 kiló.
körbeültünk egy kis kabinban,aztán röhögve néztük,ahogy eltüntet magában egy alkar vastag műf@szt.
végig nevetett,meg mi is.
ki is próbáltam volna egyet,de nem találtam szépet,mind ilyen vaskos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!