Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Hol, hogyan ismerkedtetek össze a párjaitokkal? Honnan tudtad meg hogy a párod is leszbikus?
Egy társkeresőn 3 éve. A neve angyalkák. Akkor még nem volt fizetős, és rengetegen voltak. Elkezdtünk csetelni, találkoztunk, 1 év után összeköltöztünk, azóta is együtt vagyunk.
Ha ismerkedni szeretnél, próbáld bulikban, máshol sajnos nem nagyon lehet már.
19:11
Egy egyszerű bulin nagyon nehéz kiszűrni, ki biszex, leszbi vagy heteró, plusz komoly kapcsolatot sem ott szoktak keresgélni az emberek
Leszbikus társkeresőre gondoltam. Pl. pinkvanilla.
Nyilván nem bulikban, de szerintem ott is elsülhet jól a dolog. Meg aztán kitudja, ez nem olyan mint a heteróknál, hogy lemennek egy buliba egy egy éjszakás kalandra. Sajnos nincs sok lehetőségünk ismerkedni, pláne nem elutasítani egy jó csajt, akivel többet is eltudunk képzelni.
Nekem a legjobb barátnőm volt,és egyikünk sem tudta a másikról,hogy leszbikus.Közben én meg beleszerettem,aztán egy nap megcsókoltam.Ő nem lökött el,hanem viszonozta.Aztán beszélgettünk,és úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk.És azóta együtt vagyunk (vagyis fél éve).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!