Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire szar az elittars...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szar az elittars.hu?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggelve vagyok az elittars.hu-n de olyan szar hogy képeketsem látok csak úgy üzenetet sem tudok küldeni, ennyire pénzlehuzó az az oldal?akinek jó tapasztalatai vannak azok is írjanak és melyik a legjobb társkereső?:O ahol képeket is látok meg mindent szabado tudok csinálni? telljesen ingyen

2013. máj. 13. 23:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a helyesírással szerintem ne is próbálkozz az elittárson! :P
2013. máj. 13. 23:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Van normális helyes írásom csak itt minek írjak most helyesen?
2013. máj. 13. 23:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Inkább gyorsan leírom. :)
2013. máj. 13. 23:38
 4/17 anonim ***** válasza:

elárulok egy egyetemes igazságot :D

az összes randi oldal ilyen :D

2013. máj. 13. 23:41
 5/17 formás szemfenék válasza:
100%
Az elittárs nem húz le-ááááááááááá! Csak hozzájárulsz a tulaj Miamiben történő nyaralásához egy kicsit DD
2013. máj. 13. 23:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, ahogy pár ember előveszi a "jó helyesírásom" kesztyűjét, gondolkodik egy sort, aztán visszateszi a fiókba, csak hogy ne kopjék. :DDD

Egyébként minden társkereső pénzlehúzásra alapoz, mivel mikor kétségbe vagy esve, illetve a farkad vezet előre, de élőben nem tudsz kezdeményezni, akkor relatív komoly összegeket hajlandó vagy kidobni.

2013. máj. 13. 23:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Be akarják szedni a sok reklámba fektetett pénzt.

Én amúgy ki nem állhatom azt az oldalt. Egy csomó időmet elpazaroltam, hogy kitöltsem minden barom tesztjüket, de képet nem tudtam felrakni mert mindet visszadobták. Normális helyes kép volt mind erre törlik, mert szerintük nem én vagyok rajta.. Töröltem is a reget, ne sz@rakodjanak velem.

2013. máj. 13. 23:44
 8/17 A kérdező kommentje:
De ezen az oldalon lófasztsem tudok csinálni, csak a gép által feltett 5 kérdést tudom elküldeni+ mosolyt tudok küldeni+fényképet kérni és ennyi. A többiért már Prémium tagság kell. Most leveszem a kesztyűt mert kopik! ;)
2013. máj. 13. 23:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Attila kardja kellene nektek 20 fillérért nem? mindennek ára van bass*zátok meg!
2013. máj. 14. 09:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Én 3 éve az interneten találtam társat, ha egyedülálló lennék, most is ott keresnék. De szerencsére nem vagyok az. :D

Egy barátnőmnek mondtam, hogy próbálja ki az elittars.hu-t. Neki eddig inkább jó a tapasztalata.

2013. máj. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!