Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szar az elittars.hu?
Sziasztok!
Reggelve vagyok az elittars.hu-n de olyan szar hogy képeketsem látok csak úgy üzenetet sem tudok küldeni, ennyire pénzlehuzó az az oldal?akinek jó tapasztalatai vannak azok is írjanak és melyik a legjobb társkereső?:O ahol képeket is látok meg mindent szabado tudok csinálni? telljesen ingyen
elárulok egy egyetemes igazságot :D
az összes randi oldal ilyen :D
El tudom képzelni, ahogy pár ember előveszi a "jó helyesírásom" kesztyűjét, gondolkodik egy sort, aztán visszateszi a fiókba, csak hogy ne kopjék. :DDD
Egyébként minden társkereső pénzlehúzásra alapoz, mivel mikor kétségbe vagy esve, illetve a farkad vezet előre, de élőben nem tudsz kezdeményezni, akkor relatív komoly összegeket hajlandó vagy kidobni.
Be akarják szedni a sok reklámba fektetett pénzt.
Én amúgy ki nem állhatom azt az oldalt. Egy csomó időmet elpazaroltam, hogy kitöltsem minden barom tesztjüket, de képet nem tudtam felrakni mert mindet visszadobták. Normális helyes kép volt mind erre törlik, mert szerintük nem én vagyok rajta.. Töröltem is a reget, ne sz@rakodjanak velem.
Én 3 éve az interneten találtam társat, ha egyedülálló lennék, most is ott keresnék. De szerencsére nem vagyok az. :D
Egy barátnőmnek mondtam, hogy próbálja ki az elittars.hu-t. Neki eddig inkább jó a tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!