Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem egy nagy szar! Gondolatok?
a lottóötösre nagyobb lehet az esélyem mint a viszonzott szerelemre, 100-on felül van már az elfuserált próbálkozások száma.
és csaj vagyok és az égvilágon mindenkinek esélyt adtam, ha tetszett ha nem
innentől már nem hibáztatom magam, változtam ha mondták, ha azt mondták ne tegyem nem tettem, kinyaltam mások $eggét és volt hogy bunkó voltam, hát nem mondhatnám hogy bármikor is jobb volt
azokat a plátói szerelmeket bírtam mikor alapjáraton nem hitegetett még barátsággal sem a srác, csak olyan rajongás volt.
az már sz@r volt, mikor lelki szemetesnek azért jó voltam.
rájöttem, mennyi önzés van a szerelem -fogalomba csomagolva, mennyi ember aki felhatalmazva érzi magát e címszó alatt a lelki terrorra, manipulációra, irányításra, kínzásra.
Indiában, lehet hogy még jobb is volna valami férj mellett, csak kiszolgálod az igényeit és kész.
itt, kiszolgálod az igényeid, de azért szeresd akkor is ha nem érdelmi, ha a hajadnál fogva rángat, de ha más rádnéz hát halott vagy - mi a különbség, őszintén? az hogy itt állítólag illegális a rabszolgatartás, ott meg legális az állati bánásmód?
és, ha feljelented, kiröhögnek a fánk és a kávé mellett, zaklatásért - elárulom - nagyon súlyos esetben kap mégcsak ejnye-bejnyét is az ember. ez egy Ilyen szabad ország, tudom miről beszélek, tapasztalat.
ezután várjam repesve a szerelmet?
én azt akarom hogy a pasi meg - és ne Átb@sszon
ezért aki hajlandó a csak szexkapcsolatra azzal leállok, aki nem azzal meg nem.
csak ebben is vérszemet kapnak ám, nyújtom a kezem (puntcim) és rögötön a szívem lelkem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!