Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem egy nagy szar!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem egy nagy szar! Gondolatok?

Figyelt kérdés
Szóval hagytam magam csőbe húzni , bebeestem és pofáraestem . Mi a fészkes fenének legyen az ember szerelmes ? Hogy lehessen utána kinlódni , akarni valakit aki minket nem akar ?

2013. febr. 18. 01:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez egy elég összetett dolog. Ahogy szoktam mondani, a szerelem a legcsodálatosabb érzés és egyben a legnagyobb fájdalom is.
2013. febr. 18. 03:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Jo dolog a szerelem ha kézben tudod tartani.

Alkalmi, hosszutávu kapcsolatok? gazábol nem kell hozzá maga a szereelem csak jo türőképesség...

A szerelem semmi más igazábol, mitn egy természetellenes vonzalom többnyira fiu és lány között. (ugy értve termsézetellenes hogy nem "természetes" mivel csak 1-1 embert szeretsz igy) Lehetsz te akármiylen szuper pasi meg akármiylen szuper nő, ha nicns aki szerelemmel szeressen téged, csak egy ember vagy a sok közül. És ha te nem vagy képes szeretni akkor neked siklott félre az életed valahol.

Nekem volt hosszu kapcsoaltom és volt egy éjszakás kalandom is jo pár. De mindegyiknél éreztem "valamit." Egy pozitiv érzelmet ami vagy felém irnyult, vagy a hölgy felé tőlem, vagy mindkét irányba. De ha kézben tudod tartani, ha jozan ésszel végigtudod gondolni a helyzeteket akkor ez is el tud mulni pillanatok alat és örökké és tud tartani. :)

2013. febr. 18. 03:16
 13/17 anonim ***** válasza:

;))

Az élet amúgy is bonyolult nem kell vacakolni az érzelmek természetesek és intenzíven hatnak az agyra, ez kémia, ahhoz nem értek.

Első kérdésedre annyit mondok fajfenttartás, csak mivel az ember ilyen agyasra sikeredett, ezért bonyolultabb.

A másadik kérdés. az megint evolúciós kérdés egó-hiúság kombóval. Neked megfelelt, de te nem feleltél meg, ilyen egyszerű a válasz.

Az az érzés után vágyódsz, amit ő váltott ki belőled, nem a személy iránt. Az agyad ismét becsapta önmagát, de ez természetes.

A helyes agykontrollt megtanulni nagyon nehéz és nem biztos, hogy megéri...Ha beszélni akarsz a filómról dobj egy pm.et és kifejtem.

2013. febr. 18. 05:28
 14/17 anonim ***** válasza:
A SZERELEM TÉNYLEG EGY NAGY SZAR! nekem is elegem van már a sok kínlódásból:((
2013. febr. 18. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:
A szerelem tényleg szar, csak az a baj, hogy jobbat még nem találtak ki helyette.
2013. febr. 18. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne legyél szerelmes, ennyi a lényeg.

Köthetsz gazdasági szerződést egy csajjal.

Kapsz oralt, meg szexet az idődért, de ne szeress bele. Rövid távú, kamu dolog a szerelem. Olvass el jópár pszichológiai könyvet a témáról. Mind megmondja, h van 2 év ami kémia, az összes többi az pedig döntés kérdése.

2013. febr. 18. 14:16
 17/17 A kérdező kommentje:

Csaj vagyok , de amúgy lényegtelen mert ha nő ha férfi attól még jól meg tudja szívni az ember .

Na mindegy szumma-szummárum sok idő telt el az eslő valamiféle kapcsolatig (addig csak búslakodtam ,hogy nekem senki sem jut , meg hogy nincs szerencsém, pedig érdemlem hogy legyen egy párom ). Szóval már kiborított ,hogy minden pasi amelyiknek tetszettem előbb utóbb csajjal látom és hogy szingli legyek a sok párkapcsolatos , férjes , gyerekes ember mellett .

Lényeg ami lényeg most szeretek egy valakit aki dilis is meg minden , nem kellek neki és csak a fájdalom az amit hozott az életembe , de én akkor is akarom mert hülye vagyok és kész .

Tudom én ,hogy keresgélni meg próbálkozni kell de nem tudok , akarok és mikor van is valaki normális a láthatáron én nem tudom magamból kifacsarni egy kis szeretetet az a személy iránt . Szóval , most úgy vagyok vele ,hogy egy nagy szar az egész . Majd elmúlik .

2013. febr. 18. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!