Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vonsz le a köv. Versből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vonsz le a köv. Versből?

Figyelt kérdés

Szeretek valakit ,viszonzást nem érzek,

Mint a katonák a csatában lassan elvérzek,

Küzdök Én örökké, a reményt fel nem adom,

A képen a mai napon még ott mosolyog a falon.

Kitalálom mi lesz.Majd marad a bánat,

Nagyobb csalódás az életben már várhat.

Teli vagyok kérdéssekkel, kikek tegyem fel?

Én vagyok az aki az Úrnak lehejtott fejjel felel.

Remélem hamarosan majd rendbejön az életem,

Nem lesz több magány, üresség, nah meg félelem.

Ez az a vers amiért az angyalok is sírnak,

Mert ilyen lelki bánatot még Ők sem bírnak.

2009. okt. 1. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Sztem úgy alapjában nem rossz, de bőven van azért még rajta csiszolnivaló.
2009. okt. 1. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
nekem az jön le, h van az illetőnek egója, "isten" meg "az úr" mellett az "én" szót is nagybetűvel írja.
2009. okt. 1. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
nekem kicsit talán egyszerű :D oké én könnyen beszélek hiszen ilyen-olyan értelemben de művész vagyok,van benne pár nagyon primitív hasonlat, megint csak magamat veszem alapul, én ennél jóval elvontabb vagyok :D pár szerzeményemet a nagy többség nem is érti :D de hát az már az ő bajuk :P
2009. okt. 1. 17:05
 14/15 anonim válasza:
Azt vonom le ebből a versből, hogy Én írtam.És szeretném hangsúlyozni, hogy nem egy 14 éves lány vagyok, hanem egy 20 éves vidám fickó.Nem tudom, hogy ki rakta ki ide ezt a verset, de nekem ez csak megtiszteltetés.És nem állok semmi féle híd szélén, ezt a verset csak unalmamba írtam, miközbe volt/van egy barátnőm akivel a mai napig rettentően szeretjük egymást.Ha nem tetszik nem kell egyből sértegetni, biztosra veszem, hogy vannak olyan dolgok amibe más gyenge és Én meg abba nagyon jó vagyok. De Én nem belerúgok az illetőbe hanem inkább segítek neki!
2009. okt. 22. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
valóban látni, hogy te vagy, nagybetűvel írod az Ént.
2009. okt. 22. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!