Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vonsz le a köv. Versből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vonsz le a köv. Versből?

Figyelt kérdés

Szeretek valakit ,viszonzást nem érzek,

Mint a katonák a csatában lassan elvérzek,

Küzdök Én örökké, a reményt fel nem adom,

A képen a mai napon még ott mosolyog a falon.

Kitalálom mi lesz.Majd marad a bánat,

Nagyobb csalódás az életben már várhat.

Teli vagyok kérdéssekkel, kikek tegyem fel?

Én vagyok az aki az Úrnak lehejtott fejjel felel.

Remélem hamarosan majd rendbejön az életem,

Nem lesz több magány, üresség, nah meg félelem.

Ez az a vers amiért az angyalok is sírnak,

Mert ilyen lelki bánatot még Ők sem bírnak.

2009. okt. 1. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
nekem az h tuti nem Petőfi írta
2009. okt. 1. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

vajon mit? :)

aki írta, épp szomorú mert szerelmes vkibe, aki nem érdeklődik iránta. azt hiszi h nem érheti nagyobb fájdalom az életbe, és h neki a legszarabb...

attól függetlenül a vers maga jó, tetszenek a rímek, de én arra tippelnék, h vmi tinilány (esetleg fiú) írhatta.

2009. okt. 1. 14:11
 3/15 anonim válasza:
75%

igen, egyetertek az elottem szoloval, en is rengeteg ilyen verset irtam tizeneves koromban....:)

egyebkent tetszik!

24/L

2009. okt. 1. 14:17
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem is egy tinilány írhatta, nem lehet több 14 évesnél, mert még nem tudja, hogy a szerelem csupa öröm, boldogság, felhőtlen szenvedély...

Majd ő is rájön idővel. :D

2009. okt. 1. 14:18
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
szerintem ez tul depis vers.aki ezt irta szerintem már a hid szélén áll vagy a hajszáritot dobja a vizzel teli kádba
2009. okt. 1. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

hát ha a szerelem viszonzatlan akkor nagyon rossz:(

de nagyon szép ez a vers!én is írok verseket:)

2009. okt. 1. 14:44
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
reméljük nem ugrik
2009. okt. 1. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
ez egy olyan fiatal verse, aki reménytelenül szerelmes valakibe... szóval egy plátói szerelem miatt szenved...ha véletlenül nem te írtad, de neked küldte el valaki, még az is lehet, hogy te vagy a bánat központja (szóval a plátói szerelem:))
2009. okt. 1. 14:55
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Én is írtam ilyeneket, és azt hittem, egész jók, csak később jöttem rá, mennyire rissz-rossz tákolmányok voltak. Némelyik még ennél is rosszabb volt... :D

Nincs ezzel semmi baj, ha az ember kiírja magából a bánatát, csak nem kell megmutatni másoknak. ;)

2009. okt. 1. 15:03
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Kis hányás feljött. Jó, ez picit erős volt, de valami k*rva taszító van ebben a versben. Ha kaptad, reagálj tetszésed szerint, ha Te írtad és már el is küldted, simán verdesheted a fejed a falba. De legalább tanulsz valami újat.
2009. okt. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!