Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Totálisan vonzónak tartom, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totálisan vonzónak tartom, ha egy pasi autót vezet. Mással nincs ez így? Miért lehet?

Figyelt kérdés

Imádom a kocsikat, és imádok vezetni, száguldani. Talán ezért lehet, h annyira vonzónak tartom, ha egy pasi autót vezet? Meg olyan férfias tőle az illető. :D Persze ehhez kell az is, h ne legyen rossz pasi. Az egyik srácba talán pont ez miatt zúgtam bele annyira. Lehetséges h ez annyira sokat számít nekem? Mással nincs ez így?

20/L

2013. máj. 13. 14:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
velem is így van:)
2013. máj. 13. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, hogy el sem tudnám képzelni az életem olyan pasival, aki nem tud vezetni!

Nekem is bejön ... :)

És én is imádok vezetni! :P

Szóval lehet, hogy van benne valami! :)

2013. máj. 13. 14:47
 3/20 anonim ***** válasza:

Én is nagyon ráizgulok a helyes, autót vezető pasikra:$ Ez valami perverzió lehet:DD Komolyan azt érzem mikor meglátok egy helyes fiút egy autóba, hogy azonnal ráülnék és...:D

22L

2013. máj. 13. 14:47
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Autó = pénz = nedves női bugyi. Lehet lepontozni, attól még ez az egyenlet igaz.
2013. máj. 13. 14:49
 5/20 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem, csak én vagyok vele így.:D Annyira felizgat...
2013. máj. 13. 14:49
 6/20 A kérdező kommentje:
#4 le is vagy pontozva, mert felőlem anyuci kocsiját is vezetheti vagy az enyémet is...
2013. máj. 13. 14:50
 7/20 anonim ***** válasza:
Valóban tudatalatt összeérnek a dolgok. Az autót vezető pasi egy olyan embert szimbolizál aki magabiztos, és biztonságot sugall. A nőnek mint olyannak fontos a biztonság mert gyermekei apjának egy olyan embert akar aki biztosítja számára a stabil jövőt, a megélhetést. A női agy nem hülye. Anélkül, hogy tudatosan át kéne gondolnia olyan férfi irányába kezd el vonzódni aki képes számára biztosítani a kényelmet, aztán ha még jófej is, totál jó. Azért nem ismerhetik be a nők, hogy a pénzre mennek mert ők ebben a döntésükben nem feltétlenül tudatosak, hanem az ösztön irányítja tetteiket. Mint ahogy tudatalatti cselekedet egy idő után minden rutin feladat pl a járás, lélegzés, úgy a vonzódás is a másik felé. Aztán a tudatalattiba már bevésődött szokásokon nehéz változtatni, ezért az olyan kapcsolatokból amelyek kellemetlenek voltak ismét egy kellemetlenbe mennek át. A médiák, a szocializáció, otthon, és az iskolában úgy determinálja a lányokat, hogy a külső szemlélő számára pénzéhesnek tűnnek. Szegénykék...
2013. máj. 13. 15:02
 8/20 anonim ***** válasza:
47%
Ez kell nektek:Pénz,kocsi,ház,jó pasi.Elkényeztetett kis ********!
2013. máj. 13. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
nem akarok felvágni, vagy ilyesmi, de van jogosítványom!! :D
2013. máj. 13. 15:08
 10/20 anonim ***** válasza:
9. :DDDDDDDD
2013. máj. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!