Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Titeket zavar ha egy pasi parfümöt használ?
Én szeretem, ha egy pasinak finom,jó illat van.
Engem az illat érdekel, nem a márka... szagoltam már rohadt büdöset is, ami húúú de márkás volt, undorító.
Nem zavarna. Nem érdekelne hogy drága márkás parfümöt vagy csak pár 100 forintos parfümutánzatot használ. Ha jó illata van, akkor kellemes a férfi egész megjelenése.
Egyébként inkább szagolgatok egy gagyi, pacsuli parfümöt, mint egy erős izzadságszagot.. Nagyon sokszor csak csodálkozom amikor utazom a buszon, és mellettem tinédzser pár ölelkezve utazik, hogy a lány hogy a fenébe nem öklendezik a barátja mellett, mert iszonyúan büdös izzadságszaga volt.
Én tusolás után szoktam fújni a mindkét csuklómra a nyakamra a testre egy picit meg köldök alá. Aztán egész nap nem fújok magamra többet és így is megérzik rajtam. A barátnőm gyakran megdicséri és még nem mondta hogy túl sok vagy túl intenzív. Adidas dynamic pure-t használok. Szerintem ez nem túl drága és a visszajelzésekből ítélve jó illatú.
23/F
Imádom! Ja, és nem a márka a lényeg, nyugodj meg, hanem az illat. :) Nekem pl a 1 Million, ami ugye márkás, sokan oda meg vissza vannak tőle, kifejezetten büdös.
21l
Én is Adidas Dynamicot használok, csak én nem Puret hanem Pulset. De van amikor Chrome Azzaro, Gucci Guilty, vagy Lacoste Essential.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!