Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ilyen fajta beszólogstásokhoz hogy álltok?
Sokszor van, hogy valamelyik ismerősömmel mászkálunk valahol, és ha elmegy mellettünk egy csinos lány, mindig meg szoktam elmlíteni a haveromnak, hogy milyen gyönyörű ez a lány. vagy h. tök szép kék/barna/zöld szemei vannak. vagy h. Csodás haj koronája van.
Meg általába ami megfog a csajon azt mindig dícsérgetni szoktam.
És szokszor meg halják.
Csakhogy olvastam itt gyik-en hogy ti utáljátok, ha beszólogatnak nektek utcán. Én viszont nem akarlak bennetek megsérteni.
júj de jó kérdés, pont valamelyik nap gondolkoztam ezen, hogy mennyire rossz mikor beszólnak meg ilyesmi szóval ebben egyetértek az előttem szólókkal, viszont az kifejezetten tetszene ha valaki úgy szólna oda, hogy:
"ne haragudj v bocsi de muszáj megjegyeznem hogy mennyire szép a hajad vagy x,y-od"
ha így mondaná valaki akkor az nagyon jól esne :)
Velem ez egyszer megtörtént! 2 srác mellett elfutottam és az egyik megjegyezte a haverjának, hogy milyen szép voltam és tök jó, hogy futottam... És azért is esett olyan baromira jól, mert már éppen majdnem kiköpni készültem a tüdőmet, ez adott energiát egész nyáron a sportoláshoz.
Tehát tényleg, ez tök jól eső érzés amikor egymás közt beszélik meg, gyönyörű kerek magyar mondatokban.
Viszont minden mást undorítónak tartok. NE szóljon hozzám senki az utcán, mert apró darabokra tépem. Főleg ez a "höö JÓ A CSÖCSÖD höö höö" határozottan el megy még az élettől is a kedvem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!