Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy ezen az oldalon az összes fiú/férfi egy angyal és csak a normális lányokat szeretik, míg a valóságban én nem ezt veszem észre?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, akiért nem csak hogy az egész iskola, de kb. a fél város oda meg vissza van, holott a lány 14 éves létére úgy öltözködik, mint valami vegasi k.rva...értem ezalatt, hogy mélyen dekoltált felső, miniszoknya, fél tonna vakolat, és e mellé még belül se valami nagy szám, annyira buta, mint a föld, nincs semmi erkölcsi érzéke...néha tényleg felháborítóan tud viselkedni, képes volt pl. egyszer külön bemutatót tartani, érzéki mozdulatokkal fűszerezve a fiúknak, hogy ő hogy helyezi fel magának a tampont. És most egy ilyen lányért van oda mindenki. Miért? Az emberek tényleg ennyire felszínesek lennének? Csak az kell mindenkinek, akiért még küzdeni sem kell? Vagy engem/minket miért nem vesz észre senki?? Szerintem nem vagyok ronda, és meg tudom állni, hogy ne olyan miniszoknyákban menjek el iskolába, hogy amikor lehajolok, lehessen látni, mi van a számban. Emellett nem beképzeltségből, hanem mert tényleg így van, ha nem is vagyok kívülről olyan "tökéletes", mint ő, belül mégis csak több van bennem, legalábbis ha pasi lennék, szívesebben járnék olyan lánnyal, akivel lehet beszélgetni értelmes dolgokról is, nem olyanokról, hogy fú, tegnap hogy leitta magát az egyik buliban és már annyira részeg volt, hogy hazafelé lehányt egy bokrot.

A fiúknak tényleg ez tetszik?

2013. máj. 12. 21:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ja csak az a gond Xeno, hogy te elvárod, hogy semmit se kelljen fizetnie a férfinak. Persze, én nem is várom el, hogy a seggem alá rakjanak mindent, minden nap vegyenek valami apróságot, vagy időnként nagyobb dolgokat, de azért látsszon már, hogy nem sajnál rám költeni a pali! (te pedig sajnos sajnálod a pénzt)

Apám például rohadtul önző, pedig hidd el, nem olyan szegény, hogy ne adjon nekünk, mégis a kib*szott gyerektartást az állam adja, azt a 12.000 forintot amit sajnál tőlem!!! A gyerekétől! Tudod milyen rossz a helyzet? Főleg érzelmileg megterhelő, mert azért a saját apjától elvárná az ember, hogy érdekelje, mi van vele, ki tudja-e fizetni az anyja a tankönyveit.

Na, anyám példájából tanulva álljanak le a nők olyan férfival, mint te vagy!

Amúgy meg az utcán bármit láthatsz, csak lehet, félreismered az embereket! Csak a külsejüket látod, de nem beszéltél velük még soha, nem tudod, milyenek is igazából!

Pl. ismertem olyan embert, akiről azt gondoltam, hogy na, ő mindennemű érzelmet le fog szarni, közben meg lelki társam lett ahogy megismertem, és mindenben támogat! Meglepődtem én is, tehát ne ítélj az alapján, amit látsz, mert a látszat csal vazzeg!

Vagy ha valaki ki van gyúrva, meg esetleg nem áll rosszul anyagilag, az már 100%, TUTIBIZTOS, hogy egy tahó, beképzelt féreg? Hát nem.

Ne várd el, hogy valaki azért szeressen, mert önző vagy, és árad belőled a negativitás. :)

2013. máj. 13. 15:35
 22/25 anonim ***** válasza:

A valóság nem látása nem jelenti azt, hogy az nincs ott...

Utolsó, megértem amiről beszélsz. Mi ugyanilyen helyzetben voltunk/vagyunk. Fater kijelentette, hogy nem fog normális munkát keresni, mert akkor levonnák a gyerektartást belőle... Már azt se tudom hány éve váltak el anyumék, azóta se láttam tőle semmit. Bár hogy őszinte legyek, nem is hiányolom a pénzét... nem azért, mert nekem van, csak már nem érdekel.

Viszont nem minden ember ilyen. Én is ismerek olyan srácot pl akire ránézel és az az első reakciód, hogy egy ez meg hogy néz ki... Biztos sík meleg, stb... Pedig egy teljesen normális ember, más stílussal. De ez nem változtat a tényen, hogy rengeteg a sötét ember, akik beállnak a sorba a birkák közé, mert ott nem érzik egyedül magukat. Amíg azt hallja mindenhonnan valaki, hogy ha nem vagy olyan, mint a többi, akkor el fognak utasítani, ez nem is fog megváltozni. Az emberek többsége már fél egyéniség lenni, pedig nagyon sokban rengeteg lehetőség van...

2013. máj. 13. 19:42
 23/25 anonim ***** válasza:

Drek, teljesen igazad van, de az illető, akiről szó volt, tipikusan az, aki minden válaszba azt írta, hogy ő bizony nem áldozna nőre.

Egyébként az a vicces, hogy nem tudom hogy néz ki, mennyit keres, vagy mi a hobbyja, de a negatív stílusa miatt már nemet kapna tőlem, ha leszólítana az utcán. Aki tényleg ilyen belül, nem nagyon tudja eltitkolni még a legszélesebb mosoly mögött sem.

2013. máj. 13. 20:59
 24/25 anonim ***** válasza:

"(te pedig sajnos sajnálod a pénzt"

Hát sajnos igen.

Mivel a zseton az zseton, míg ha ráköltöm valakire az elég lutri, mert utána simán lekoptathat gagyi szöveggel aztán se pénz, se csaj, főleg az elején amíg nem tudok pro módon hazudozni nekik meg eljátszani a kemény-de-mégis-rendes-embert.

2013. máj. 13. 21:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Xenoról tudok pár dolgot, de így is nehezen értem meg a hozzáállását. Mármint tudom, hogy elmebeteg, csak nem értem, miért nem kezelteti magát.
2013. máj. 13. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!