Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy új osztályban vagyok most indult az osztály ,14 fiú vagyok az elejés tetszetek nekem lányok később már ők nem tetszetek gondoltam ez normális mer csak hírtelen volt minden, de később nagyon elkezdett tetszeni egy bizonyos lány és nem is mentek túl rosszul a dolgok de nem igazán jutottunk semmire csak beszélgetésig egy idő után 1-2 hét néha ő is odajött hozzám megkérdezte hogy vagyok és reggel köszöntünk egy másnak külön ez így párszor volt lehet, hogy csak nekem volt kínos egy kicsit de mindegy egy kicsit elkezdtünk távolodni ö másokkal beszélt én is láttam hogy másoknak is tetszik ez persze, zavart és volt egy aki szerintem elégé nyomult és jóban is voltak ezek utána nem kezdett annyira érdekelni már különösebben sőt már egyik lány sem mármint nem úgy, hogy a fiuk érdekelnek csak már nem igazán izgat. Én is jól megvagyok a haverokkal. És ez szerintetek normális?2013. máj. 12. 20:00
1/2 anonim válasza:
Persze hogy normális. Nem kell, hogy mindig tetsszen valaki.
2/2 anonim válasza:
Te beszélni jól magyar.
Ez lenni normális. Te lenni fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!