Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van? Normális? Se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Normális? Se veled se nélküled? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác,akivel fél éve ismerjük egymást. Már az elején leszögeztük,hogy nem akarunk kapcsolatot. Úgy kezdtük,hogy "csak szex és semmi más". Na ebből az lett,hogy úgy viselkedünk,mint egy pár. De egyikőnk sem mondja ki,nevezi ezt kapcsolatnak. Ha együtt vagyunk,nagyon jól érezzük magunkat egymással,összebújás,simogatás,közös programok,stb,viszont,ha telefonon,vagy neten beszélgetünk,mintha két idegen lennénk.

Mindkettőnknek volt már hosszabb,több éves kapcsolata,ami tönkrement,szerintem emiatt félünk legbelül. Én legalább is biztos. Nem akar felvállalni?

Köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 12. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:

"Nem akar felvállalni? "

Ha nő vagy akkor a válasz kérdező: nem. Az a pasi akinek te igazán kellesz az felvállal.Mindenhol.

2013. máj. 12. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Megbeszéltetek valamit,ő így is viselkedik ha azt nézzük,talin kívül rideg.Neked kell eldönteni jó ez így vagy sem.
2013. máj. 12. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem értem,az utcán összefutottunk egy barátjával,be is mutatott és előfordult már,hogy megcsókolt az utcán is.
2013. máj. 12. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
3 Ez még abszolút nem felvállalás.
2013. máj. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!