Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kibírni a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kibírni a magányt?

Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, ocsmány és dagadt, szóval tudom, hogy esélyem sincs arra, hogy csajt szerezzek. De hogy lehet egy egész életen át kibírni a magányt, és a vegetálást. Hiszen az életnek csak párban van értelme.

2013. máj. 12. 20:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem... :D

Már szemernyi kétségem sincs, tényleg ronda vagy.

2013. máj. 12. 20:38
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát ne is legyen kétséged, hogy rettentően ocsmány vagyok, mert ez így van. A belsőm viszont jó, csak éppen az egyik lányt sem érdekli.
2013. máj. 12. 20:44
 23/28 kruse ***** válasza:

Társkereső oldalon ismerkedj, de ne úgy indíts, h te vagy a föld legrondább embere.

Saját magad leírod, ezért nem találsz senkit.

Amúgy meg: Attól, hogy egyedül vagy, még nem jelenti azt, hogy magányos vagy.

2013. máj. 12. 21:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Nálam pont azt jelenti, hogy egyedül vagyok, hogy magányos vagyok. Az életnek csakis párban van értelme. A többi csak vegetálás.
2013. máj. 12. 21:47
 25/28 kruse ***** válasza:

Ismerkedj csajokkal, ha kérdi a paramétereid, leírod megjegyzés nélkül aztán ennyi...

Ne az jöjjön le, hogy semmi önbecsülésed sincs, mert a nőknek nem egy befordult, nyafogó pasi kell.

Amúgy nem csak a külső számít, ha el lehet veled beszélgetni, hidd el, menni fog.

előző voltam

2013. máj. 12. 21:48
 26/28 A kérdező kommentje:
Egész jól el tudok beszélgetni lányokkal, az nem okoz gondot, és már többször ment is. Aztán jött a képcsere, és utána se kép se hang. Ez így szokott menni az én esetemben. Amikor meg vakrandit beszéltem meg a lánnyal (ilyen is volt nem egyszer), eljött, távolról megnézett, és azzal a lendülettel ment is haza.
2013. máj. 12. 22:03
 27/28 kruse ***** válasza:

akkor viszont...

Kezdjél el sportolni, diétázni, hogy leadj pár kilót.

Mindjárt több esélyed van a csajoknál.

Na persze addig se add fel a társkeresést.

Nem tudhatod kivel hoz össze a sors.

2013. máj. 12. 22:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Voltam már vékonyabb. Az akkori diétám vágta tönkre az egészségem, de akkor sem kellettem a csajoknak, mert az ocsmányság, és az alacsonyság adott, megváltoztathatatlan.
2013. máj. 12. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!