Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni a magányt?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, ocsmány és dagadt, szóval tudom, hogy esélyem sincs arra, hogy csajt szerezzek. De hogy lehet egy egész életen át kibírni a magányt, és a vegetálást. Hiszen az életnek csak párban van értelme.2013. máj. 12. 20:14
11/28 anonim válasza:
Hát,ezzel a hozzáállással nem is lesz csajod.Erről mindig eszembe jut a Star Wars-ból amikor a gyerek erölködik, de nem jön össze kiemelni a mocsárból a hajót, a kis törpe meg simán megteszi.Amikor mondja,hogy nem gondolta,hogy meg lehet csinálni,amire a válasz az volt,hogy azért nem sikerült neki.Remélem érted a hasonlatot...
12/28 A kérdező kommentje:
Ez nem nyavalygás, mindösszesen tényeket írok le. Annyira visszataszító a külsőm, hogy minden lány csak undorral képes rám nézni, így nem csoda, hogy nem jött össze semmi.
2013. máj. 12. 20:21
13/28 A kérdező kommentje:
"Tedd vagy ne tedd". Ez az én esetemben nem működik, mert én teszek azért, hogy barátnőm legyen, de eddig egy randira sem volt hajlandó eljönni egy lány sem.
2013. máj. 12. 20:23
14/28 anonim válasza:
11es vagyok,azt el is felejtetem leírni,hogy sokan szeretnek egyedül lenni.és ironikus módon velük össze akar jönni több valaki is.
15/28 anonim válasza:
Te vagy az Gabter? :D
B+ ez már égő! :D
16/28 A kérdező kommentje:
De én nem szeretek egyedül lenni! Gyűlölöm a magányt! Egyedül az ember csak vegetál, nem is élet az ilyen. Nekem szükségem van egy párra, de sajna olyan külsővel rendelkezem, ami miatt ennek a kivitelezése lehetetlen.
2013. máj. 12. 20:28
18/28 A kérdező kommentje:
Én még a rondarandihoz is túl ocsmány vagyok. A legundorítóbb külsővel rendelkezem, amit csak ki lehet találni.
2013. máj. 12. 20:33
19/28 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem a külsőd az undorító, hanem a belsőd! :)
Ezek alapján, amit itt levágtál, nem csoda, ha sikoltva menekülnek előled a lányok. :)
25L
20/28 A kérdező kommentje:
A belsőm rendben van, ezt hidd el, de egész egyszerűen annyira ocsmány, undorító és visszataszító a külsőm, hogy még egy lánytól sem kaptam esélyt, hogy megismerhesse a belsőm. Annyira ronda vagyok, hogy erre nem nyílhat alkalmam soha.
2013. máj. 12. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!