Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfejteni? Hogy tudnám elfelejteni? Volt más is ilyen helyzetbe?
Volt/Van egy férfi az életembe akit nem tudok kiverni a fejemből, nagy volt a szerelem, de nem lett belőle semmi mert messze lakott. De folyamatosan kapcsolatba voltunk, hol eltűnt hol felbukkant, mikor összejöttem a párommal akkor azon kibukott, hogy ő akart engem.
Szeretem a barátom, de valahogy túl sokat gondolok erre a másikra és nem tudom, hogy miért, vagy hogy felejtsem el, volt más is ilyen helyzetbe? Az írhatna egy két tanácsot.
Kérdező, szerintem elgondolkoztató, hogy az illető nem lépett, mikor még nem volt barátod. vajon miért nem?
ha annyira akart volna téged, ha érett személyiség lenne, valami megoldást keresett volna.
most kényelmes neki ugrálnia, mert nem fenyegeti a veszély, hogy valami is lesz a dologból.
én arra tippelek, hogy egy éretlen személyiség, aki nem akar igazából komoly kapcsolatot, csak sóvárogni meg ábrándozni szeret, meg téged hülyíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!