Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről?
Van egy lány tetszik nekem de azt nem tudim h tetszek e neki de azt se h nem...mert van amikor olyat mond h szep a beszéd hangod meg jó az illatod stb. De volt olyanis h egyiknap azt mondja h nem tetszik neki senku meg h nem is akar meg senkivel osszejonni de 2napra ra meg azt mondja h miert ilyen bonyolult minden hogy nem tud dönteni h kivel járjon mert senkit nem akar megbántani (min 2 sracrol beszélt aki kozul dönteni kene deezekrol ő mondta h nem akar tôlük semmit meg h csak baratok )
Amikor tul tennem magamrajta akkor mindig ir vmit amitol nem bírom elfelejteni
Kerlek irjatok :)
Sokszor mert egyszer se irtam le a teljes dolgot meg értelmes valaszt nem kaptam mert az olyanok mint te csak baszogatjak a másikat ahelyett h segítenenek ...
2.kommentelonek Köszi de az a baj h nem ilyenegyszerű mert most szereztem par havert vele együtt es majdnem minden pénteken megyünk a házukba ...es az a lényeg h ha nem lehetek tobb mint barát akkor leszek csak barát es nem akarom egy csók miatt elveszteni :(
Köszi :D mar egyszer kifejtettem neki h tetszik nekem es azt is h miben ...
De akár hányszor tennék vmit akkor pont mindig olyat csinal h megkavar teljesen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!