Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lány a karját is szőrtelenítse?
Én gyantáztatom, mert nekem így jó. Amúgy is sötét hajú vagyok és nagyon fehér bőrű, tehát eléggé látszik a karomon a szőr. Egyszerűen nem szeretem, ha szőrös és nem a pasik miatt, csak mert nekem így esztétikus.
16/L
2009. okt. 3. 22:23
Nem kell hogy szőrtelenítse, ez azért túlzás.
19f
2009. okt. 3. 22:46
Én egy kicsit szőrösebb típus vagyok, úgyhogy nekem is látszik a karomon, ha nem csinálok vele semmit, ezért epilálom. Ezerszer jobb érzés, jobb látvány, és simis is :)
2009. okt. 3. 23:33
én borotválom.egyszer megpróbáltam epilátorral de majd be sz@rtam.jobban fájt mint a lábamon.:S de nekem a karomon nem erősek a szőrszálak és enm is sötétek.és enm is szúr igazán.=) viszont ismerek yoaln csajt aki nem szőrteleníti a karját.és attól még nem lett csúnyább.
16L
2009. okt. 4. 00:06
Én epilálni szoktam, mert hosszú és sötét szőr nő a kezemen, és elég illúzióromboló lenn, ha úgy mutatkoznák, hogy ott egy esőerdő a karomon:S
Bár valószínű, akkor is szőrteleníteném, ha alapjáraton nem lenne annyira feltűnően szőrös a karom.
2009. okt. 4. 12:12
Nekem puha, szőke (=nem feltűnő) szőr van a kezemen és egyszer szedtem le csak a szőrt, de borzalmas volt az utána következő napokban. Volt fiú ismerősöm is (jééé, nem volt meleg sem), aki szőrtelenítette magát (értsd: azon a pasin egy darab szőrszálat sem lehetett találni) és érdekes módon ő sosem szúrt. Hogy csinálta?! Szintén volt egy lány ismerősöm, aki az egész testén minden szőrt eltávolított, de szerintem ez már beteges!!! Mindkettőjüknek jól jött volna egy kis önbizalom tuning. Nem kell mindig mindenkinek megfelelni... én jól érzem magam szőrös karral. Igaz, nem vagyok fekete típus és csak rövid szőr van a karomon, abból is csak néhány pihe. Akinek viszont komoly szőrzete van a karján, az szerintem is tüntesse el, mert a férfibeszámolókból hallottam néhány lányról, akinek szőrösebb volt a karja, mint az övék... És "a tüntesse el" mondjuk jelentsen gyantázást, NE borotválást.
2009. okt. 4. 18:59
Szerintem az a ciki, ha valaki szerint ciki a pelyhes női kar... :S
2011. dec. 26. 13:55
Kapcsolódó kérdések: