Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lány a karját is szőrtelenítse?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Ciki már a pelyhes női kar, hódoljunk a divatnak? Nektek mi jön be inkább, vagy nem is érdekel titeket?2009. szept. 30. 18:18
12/37 anonim válasza:
én egyszer leborotváltam, borzalma volt szúrt másnapra v. azután(már nem t'om) utána megint így ment egy hónapig, aki hozzám ért nyafogott, nagyon rossz volt, abbahgytam, és vastagabb lett, és keményebb borzalmas volt, minden máshol borotva, DE KAR NEM!!!!:P
13/37 anonim válasza:
hát sztem szőrtelenítse mert ma odatettem egy lány mellé a kzem és szőrösebb volt mint az enyém :S
14/37 anonim válasza:
ésakkor mi van? ember-embr nem nehogy már a karszőr ítélje meg a másikat!!!! van olyan fiú akinek szinte nemis látszik, erre a csajok is mondhatnák h. hót b..is nem??
nah mind1
15/37 anonim válasza:
Attó függ, hogy mennyire szőrös.
Ha pelyhes, akkor felesleges, mert akkor csak erősödni fog. Ha sötét színe van és jól látszik, akkor viszont szőrtelenítse.
Volt egy osztálytársam aki borotválta a kezét és amikor hozzá értem, mindig megszúrt. Sosem szóltam neki, mert kellemetlen lett volna számára. De nem jó érzés.
17/f
16/37 anonim válasza:
Csak akkor ha elég erős a szőr.
17/37 anonim válasza:
Az én barátnőm borotválja, de neki sosem szúr. Egyszerűen csak annyi, hogy nem hagyja megnőni, hiszen akkor minek is borotválná? Elmondása szerint fürdésnél 10 mp alatt megvan, semmi terhet nem okoz neki. Ő szőrteleníti, nekem meg így tetszik. Nem láttam még őt szőrös karral, volt egy szőrös karú barátnőm, de véleményem szerint sokkal csinosabb, és esztétikusabb lett volna, ha ő is szőrtelenítette volna. Mert nem pelyhek voltak neki...
18/37 anonim válasza:
érdekes...
nekem is szőrös a kezem, sőt még jobban mint a pasimnak és soha nem pattogott érte, tudja nagyon jól hogy szőrösebb fajta vagyok és abszolult nem zavarja
bár vannak finnyás tinifiúk... de hát ez van ;)
L/18
19/37 anonim válasza:
én géppel epilálom + szőrnövekedést gátló krémet használok, nem szúr, amikor visszanő, és úgy két naponta epilálgatom. Nem tart sokáig, és így csak kevés szőr nő vissza egyszerre, amit meg egyszerű epilálni géppel. Nekem a karomon nem is fáj. Legalább ott nem :)
20/37 anonim válasza:
egy lánynak szerintem akarján jól áll a szőr és nem kell szőrteleniteni csak ha olyan a szőre, mint egy kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!