Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lány a karját is szőrtelenítse?
Én Kb.14 évesen játszottam a tűzzel, sajnos az lett a vége hogy egy foltban lejött a szőr a karomról, nem volt nagyon szőrös előtte sem,ráadsául nagyonszőke, de idiótán nézett ki. Azóta epilálom, mára már kb vissza se nő és elég 2havonta megcsinálnom.. és nem bántam meg..
16/F
Hát a borotva után valóban szúrhat...
De én epilálni szoktam, mert én így jobban érzem magam!
Szerintem azért ki lehet bírni, nem olyan vészes, meg lehet szokni!
És én is úgy gondolom, hogy sokkal nőiesebb szőr nélkül a kar...! Persze akinek nem annyira látszik, annak nem vészes gondolom...!
18/L
Én is 1x leborotváltam, szörnyű volt utána, azt vártam,h vissza nőjön és utána jobban láccot, nagyon zavart engem,aztán kb. egy féléve szőkitőport használok:) sokkal jobb, meg van a szőröm is nem szűr és alig láccik:)
17/L
jollátom h itt egyesek még örülnek is neki h szőrös a karjuk? nah...egészségetekre...17-18 évesek irogatták ezt..majd azért megnézem őket 25-26 éves komoly nőként, tegyük fel kosztümös, elegáns munkahelyük lesz, sok emberrel összetalálkozva...azért majd megnézem őket mennyire fog tetszeni nekik az összkép, amint belenéznek a tükörbe, egy komoly, érett, csinos, jólöltözött, ápolt, igényes nőt látnak magukban, fekete hosszú szőrrel a kezükön. sztem még aznap leszedik, ha eléri őket a felismerés....
akinek szőke, rövid, nemfeltűnő az persze nemlényeges, mert nemlátszik, ha látszik is, nem olyan fontos.
de mikor meglátunk egy szép, igényes, esztétikus látványt nyújtó hölgyet, akinek burjánzik a karja....háthogyismondjam...azaz ilyet ponthogy nemlátunk, mert felismerik h a 2 nemvág össze.
én még nem láttam olyan nőt, akinek burjánzott volna a szőr a karján.
22/l.
Nekem kb. 1,5 centis szőrök vannak rajta, de teljesen szőkék és nem igazán látszanak. Nem borotválnám senki kedvéért. Mondjuk ha fekete lenne, elgondolkodnék rajta.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!