Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem ezt el? Mivel minden pasinak a barátnőm jön be jobban, teljesen padlón van az önbecsülésem, hozzá képest nagy nullának érzem magam.
Már több pasi is rám írt facebookon, hogy látták a képemen bejelölve a barátnőmet, igen jó csaj, van-e pasija, stb. Szórakozóhelyen is mindenki nála próbálkozik be. A haveri körünkben is majdnem az összes pasi rá hajt.
Szép arca van, jó alakja, mindig csinos, és okos, nem buta r.banc hanem szerény és csendes, és ezzel kb. pasimágnes lesz. Még a pasimnak is tetszett évekkel ezelőtt.
Ezek után én úgy érzem bennem semmi vonzó nincs... Ne értsetek félre, nekem nem az a bajom, hogy nála próbálkoznak be a pasik és nem nálam, hanem az hogy ebből nekem egyértelműen lejön hogy ő jobb csaj nálam. Az önbizalmam meg a béka feneke alatt van.
Mit csináljak?
18/L
Járj el egyedül.
Nem szeretnél beszélgetni?hátha szimpatikus vagyok,és sikerül visszaépíteni az önbecsülésed és az önbizalmad
F19
Juj, ezt ismerem!
Konkrét sztorikat is tudnék írni, de nem untatlak, csak ennyi: az egyik legjobb barátnőm magas, vékony, szőke, hosszú hajú, zöld szemű, mindig csinos, ápolt... emellett ő is intelligens, jó vele beszélgetni...
Számát nem tudom, hányszor löktek engem félre, csak, hogy mellé kerülhessenek - és ezt teljesen szó szerint értem, nem képletesen!
Nagyon rossz érzés. Nem vagyok rá féltékeny, nem sajnálom tőle, de mégis rossz így vele lenni, mert olyan én szó szerint egy senki vagyok. Annyira, hogy tényleg fellöknek, nem is néznek rám a boltban pl., nem szólnak hozzám, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!