Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel még kb. fél éve jártunk 2 hétig :(. Annyira nem volt járás, inkább néhány lépés:)Persze ő nem csinált semmit, és hát 'szakítottunk'. Viszont nekem még most is tetszik, nem tudom elfelejteni, tudom, hogy irántam ő már semmit sem érez az égvilágon, már nem is beszélünk csak pár szót (előtte nagyon nagyon sokat beszélgettünk). Osztálytársam. Hogy felejtsem el, hogy ne gondoljak rá? Az a baj, hogy még most alakul is valami valakivel, de még mindig ő jár a fejemben.:(2013. ápr. 30. 20:28
1/2 anonim válasza:
Tanulj sokat. Amúgy idővel. Komolyan figyelj már, hát már értsd meg: az idő segít a problémákon, és az, ha elfoglalod magad! Örök érvényű tanácsok. ENNYI!
2/2 anonim válasza:
Nem fog sikerülni ahányszór próbálod kiverni a fejedből még jobban tetszeni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!