Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz nélküle, hogyan felejtsem el?
Van egy férfi, akit úgy érzem, hogy nagyon-nagyon szeretek, de nem lehetünk együtt egyéb okok miatt.
Nagyon nehéz kibírni ezt már.
Meddig tart még ez a szívfájdalom?
Elég gyakran ahhoz, hogy felszakadjanak a sebek...
Hát hogy mi miatt?
Mindkettőnk oldaláról a család...
Bárcsak megoldhatóak lennének az ilyen kis találkák.
De a munkánkból kifolyólag ezt nem tudjuk megtenni, különben lebukás lenne a vége.
Nagyon, szívszaggatóan fáj, de el kell őt felejtenem.
Ő családos, gyerekei is vannak, nekem csak élettársam.
Ezek szerint se ő se te nem szeretitek eléggé a párotokat, de TE főleg nem. Benne vagy egy olyan kapcsolatban ami félig hazugságokon alapul főleg hazug érzelmeken. eleve nem kéne neked most a jelenlegi pároddal lenni mert ez csak amolyan megszokás meg jó barát vagy meg egyéb ilyen dolgok.
Neki gyereke van ezért eléggé necces lenne a válás.
Szóval mind a ketten elb@sztátok, ezaz igazság. De ez már késő bánat.
Már nem a régi a kapcsolatom az élettársammal.
Amikor Őt megismertem, már akkor sem volt minden rendben.
Ő teljesen levett a lábamról.
De mindketten tudjuk, hogy nem szép dolog ez, és hiába elepedek érte, de semmi nem történt köztünk.
Nem csókoltuk meg egymást, csak puszi volt, mivel én tartom magam ahhoz, hogy soha-de soha nem csalok meg senkit.
Így el kell őt felejtenem.
Voltam már pont ilyen helyzetben. Felejtsd el! Nem fog elválni soha.
Szerintem kezdj új életet minél előbb: új munkahely, nem működő élettársi kapcsolatod lezárása, és a házas pasit meg felejtsd el! Nekem bevált! Csak elpazarlod az életed és az élettársadét is. Keresd meg a párod a világban akivel boldogok vagytok, és hosszú távra tervezitek egymással. Hidd el csak ennek van értelme! Amit most csinálsz annak nincs. Én közel 5 évet pazaroltam az életemből el, mert házas pasiba voltam szerelmes. Minél tovább húzod ezt annál tovább fogsz szenvedni.
Én azóta már boldog vagyok. Sok időbe tellett h rájöjjek semmi értelme, csak magamat teszem tönkre, de sajnos az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Nem tudjuk csakúgy "elmulasztani" őket, hogy holnaptól nincs, holnaptól már nem szeretem őt stb...
A kezdet az új munkahely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!