Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Miért tette ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Miért tette ezeket velem? Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron jártunk. Nem tartott sokáig. 3hónapig. Ő kezdeményezett. Minden túl szép és jó volt az elején. A vége fele kezdett megváltozni. Dührohamai voltak, beszólogatott csak úgy, hogy szánalmas vagyok, és ennél durvábbakat, miközben semmit se csináltam, állandóan azt mondta, hogy megalázom, de azt sem értettem mivel, miközben soha nem vitt sehova. Körbe akart adogatni a barátainak, mert beadta nekik, hogy egy olyan lány vagyok. Utólag tudtam meg most, hogy amíg együtt voltunk, minden nap elment az exéhez, és úgy jött utána hozzám. Meg hogy azt terjesztette rólam, hogy én fb-n zaklattam a csaj ismijeit. Utólag mondta el, hogy bele kevert kamagra-t az italomba (aminek a mellékhatásától meg is hallhattam volna). Ellenem fordított mindenkit. Azóta folyamatosan felém jár a haverjaival, más csajokkal, mikor meglátom, szinte rettegek, semmi életem nincs azóta. Aludni se tudok normálisan, rémálmaim vannak. Próbáltam azóta ismerkedni, de egyszerűen nem ment. Megzsarolt egy képpel is. Üvöltött, kiabált velem, de miért, ha azt mondta szeret? Egyáltalán minek volt velem? Miért kellettem neki? Mit tegyek hogy kiverjem ezt a sok sza.rságot a fejemből?? Akármit csinálok, eszembe jut, és néha csak úgy elsírom magamat. Már nem szeretem, de nagyon fáj, hogy ezeket tette velem.
2013. máj. 1. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tovább kell pedig akkor is lépned. Ha zaklatnak, először feljelentés, utána költözés.
2013. máj. 1. 19:07
 2/5 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Nem mindjárt az első nap kellett volna megenni neki a belemehjét (lásd. A Diktátor)! Az meg a másik ha tudod te nem vagy olyan akkor, akkor nem kell sírni... Fáj, de kerüld el és nem tud megalázni többet...
2013. máj. 1. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:
ő kit tudna kerülni engem, de mindent szándékosan csinál. megkértem, hogy hagyjon békén. ne beszéljen rólam butaságokat, de közös ismerőseinken még mindig és vadidegeneknek is. én nem tudom kikerülni, mivel pont olyan helyen laknak, ahonnan elérhető minden, és én nem tudok kerülőúton menni. legutóbb is fura vigyorral köszönt rám, de én vissza nem. szinte gyomorgörcsöt kapok, akárhányszor meglátom.
2013. máj. 1. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
a megalázottság ritka szar érzés, de túl kell rajta lépni, különben egész életeden át kísérhet. amúgy is gondold végig: megéri hogy rettegésben élj, ne legyen életed csak egy ilyen sz*rházi miatt? egy ilyen azt sem érdemli, hogy valaki sírjon utána. most pontosan megadod neki azt amit szeretne, ő irányítja az életed, és hagyod hogy tönkre tegyen. szedd össze magad, mozdulj ki, találj vmi új hobbit, ismerkedj, és egy idő után csak leszáll rólad, ha már látja, hogy nincs rád hatással. ha pedig zaklat továbbra is és egyre súlyosabb a helyzet segítséget kell kérned valakitől minél hamarabb
2013. máj. 1. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

A feljelentés, költözés, pszichológus nem rossz ötlet, de mindennek az a lényege, hogy tedd rendbe, hogy te egy jó ember vagy, aki sajnos összekerült egy emberi mocsokkal, aki mindenáron uralkodni akar rajtad és élvezetét leli abban, hogy kínoz.

Ha van erőd, akkor tedd nyilvánossá, hogy milyen ember is ő, ha nincs, akkor semmi sem kötelező! Vigyázz magadra!

2013. máj. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!