Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, dagadt és ocsmány, tudom, hogy minden lány szemében undorítóan visszataszító a külsőm. De van még remény? Ugyanis az élet egyedül nem ér semmit!2013. máj. 11. 18:39
41/41 legion válasza:
Menj el orvoshoz,vizsgáltatsd meg magad,milyen az egészséged.Utána tessék futni,akár edzőterembe elmenni(nem csak kondi van,én olyanba járok,ahol van gyűrű,lehet crossfittezni,kettlebell,fekvőtámasz,stb.)Ha lefogytál,tényleg fekvőzz,ha nincs türelmed,gyurmázz,mittudomén,mitől leszel te izmos.(Én a saját testsúlyos gyakorlatoktól).Ettől már te jobban fogod magad érezni,jobb lesz a kisugárzás,de ha a test jobb,a fej is szebb lesz.De ha van pénzed,miért nem mutogatod?Miután javult a külső,mutogatsd,hadd lássák.Ha már jönnek a csajok,talán lesz valaki,akinek magad miatt kellesz.Szakmailag milyen vagy?Keress valamit,amiben jó vagy,és azt fejleszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!