Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini csajok, miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok, miért csináljátok ezt buszon?

Figyelt kérdés
Beszélgettem haverommal a buszon, egyszer csak szól havero, hogy te nézd már egy csaj néz téged. Aztán odanéztem és tényleg hátrafordult az ülésen a csaj és nézett, talán még kicsit mintha mosolygott is volna, de ebben már nem vagyok biztos, aztán visszafordult és valamit súgdolóztak a barátnőjével meg nevetgéltek kicsit.

2013. máj. 11. 16:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sok csaj mondta már, hogy ronda vagyok, még saját lánytesómék szerint is ronda vagyok, így elég nehéz elhinni, hogy van lány, akinek bejönnék. Meg hát én sem tartom magam helyesnek. Akkor ezek szerint csak gúnyolódtak rajtam, köszi a válaszokat! :)
2013. máj. 11. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
17:51, szerencsére ti mindig kitaláltok valami kapóra jött indokot, amivel elvághatjátok magatokat egy kapcsolattól. 17:39 meg helyből kapta is a mínuszt.
2013. máj. 11. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha Woody Allen képes volt istennő szépségű csajokat felszedni, neked is sikerülni fog. A fellépés a lényeg, a kisugárzás. A külsődből meg próbáld meg kihozni a maximumot: gyúrj, szolizz, figyelj a hajadra, az öltözködésedre és legyél ápolt (pl. legyen jó illatod). Jócskán megnövelheted így az egódat és ezáltal a vonzerődet (persze lehet itt továbbra is siránkozni a neten, de azzal nem fogsz csajt felszedni) ...és ezt a legnagyobb jószándékkal mondtam.
2013. máj. 12. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de Woody Allen egyáltalán nem ronda szerintem. :D

Viszont van egy kép, amit megosztanak az emberek, hogy ez kell a nőknek: férj, kocsi, ház... :D és van rajta egy lada, meg egy tákolmányszerű ház... na azon tényleg ronda a pali, de Woody Allen egyáltalán nem ronda.

2013. máj. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!