Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingnél egyszerre csináljátok egymásnak o. O?
Nemrég kezdtünk el pettingelni,de abból is a szolidabb 'fajtát'tehát csak csókok és simogatás.(többihez nem érzem magam készen) Amikor meg engem 'ott' simogat(csiklót) akkor én is nagyon beindulok,és én is csinálom neki, és akkor így megy egyszerre, viszont ilyenkor koncentrálok,hogy neki jól csináljam és én nem megyek el.Lehet ő is így van ezzel.
Ez miért van? Ti egyszerre csináljátok?
Megköszönném az értelmes válaszokat, bunkók kerüljenek.
Túlzottan görcsösen szeretnél megfelelni ...!
Lehet, hogy ezért nem tudsz elmenni!
Volt párommal rendszeresen egyszerre csináltuk.. ő mindig előbb elment de utána nekem is folytatta és én is eltudtam menni.
18/L
Én már több mint 20 éve élek nemi életet, tapasztaltnak tartom magam szexuálisan, és tudok koncentrálni az élvezésemre, de sokkal jobban szeretem, ha külön-külön kényeztetjük egymást a partneremmel.
Olyankor maximálisan tudok arra figyelni, hogy őt kényeztessem, és arra is, hogy a saját érzékeimre figyeljek. Néha jó a kölcsönös, egyidejű kényeztetés is, de mérföldekkel jobb akkor, amikor külön-külön történik!
akkor nem csak nálam van ez :S
De tényleg nem tudtam csak úgy 'várni'amíg ő csinálja nekem, sőt ő még állandóan csinálná nekem, nem hagyná abba,még akkor sem, ha most én kellene már neki xD..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!