Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan magas elvárásaik azoknak a csúnya fiúknak?
Ugyanazért, amiért azoknak az agyatlan lányoknak is magas elvárásaik vannak.
Aztán megy a siránkozás, hogy ők senkinek sem kellenek, pedig a magányukat csak maguknak köszönhetik, mert csak a jó pasik kellenének nekik. A többi nem érdekli őket.
Mert nem is vagyok csúnya csak úgy esik rám a fény :D
Én ugyan nem siránkozok de vannak elvárásaim így úgy gondolom hozzám is szólt a kérdés. Magammal szemben is vannak elvárásaim, mivel ezeket nemigazán teljesítem így magammal sem vagyok kibékülve, leginkább ebből van a gondom. De még sem akarok lentebb adni.
Nem tudom tudatosan megválasztani kihez vonzódjak , és jöttem már össze olyannal akihez nem igazán vonzódtam mikor még kamasz voltam és hülye, nem kellett volna. Ez a dolog nem működik sajnos. Érzi a másik hogy nem vagyok szerelmes csak kínlódok. Hazugságra nem lehet építkezni. Tehát ha akarnám sem adhatok lentebb az elvárásaimból.
De nem is akarok. Ha szeretnék valamit elérni annak van egy hajtó ereje. Sajnos jelenleg nem sok célom van az életben. De ha padlón vagyok nem vehetek fel valamit a földről hogy "jó ez nekem" mert az még jobban odaköt. Lehet hogy kegyetlen ezt így a párkapcsolatokra is kivetíteni. De én úgy gondolom hogy aki ambiciózusabb az előrébb tart mint én, és aki igényesebb az szebb mint én. És én ebben az irányba akarok haladni.
Inkább maradok kettesben az elvárásaimmal mint hogy megpróbáljam becsapni magam.
MIért van olyan magas igénye az összes csajnak?
Már százszor leírtam, hogy csúnya fiú létemre, sőt szerintem nem is vagoyk csúnya, inkább átlagos, nem si tujdom hányszor tetszett már olyan lány, a,ikre haveromék azt mondták, hogy az csúnya, te, vak vagy?!
Egyébként meg ezt kapjátok ki, csúnya fiú vagyok sok beképzelt, cicababa szerint és mégis volt már olyan, hogy tök jó csajok fordultak utánam utcán meg egy csaj még rám is mosolygott, na ezért sem akarok összejönni olyan csajjal, akihez nem tudok vonzódni külsőre sem. Remélem egy nap találok olyan csajt, akivel kölcsönös a vonzalom és ismétlen nem kell tökéletesnek lennie külsőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!