Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a felnőtt és idősebb férfiak mindig megbámulnak, a korombeliek meg rám se néznek? (18 vagyok)

Figyelt kérdés
Az ilyen idősebb bácsikák mindig úgy végigmérnek, hogy majd' kiesik a szemük, meg füttyögnek, a velem egyidősek meg alig néznek rám. Ez miért lehet?
2013. máj. 11. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem feltétlen szexuális töltettel gondolnak rád a papik. MOndjuk biztos van, aki azzal. Lehet, hogy eszükbe jut a saját fiatalságuk, természetesen lehet, hogy a feleségükre is gondolnak, hogy ilyen szép és fiatal volt, mint Te :)

Természetesen szexuális tárgyat is láthatnak Benned, ez esetben vissza füttyögnék a megszégyenítésükre :D

2013. máj. 11. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom milyen pasikkal vagy körülvéve. De ha akarod én szivesen nézegetlek.

17/F

2013. máj. 11. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Azért mert még nem láttalak, így nem is tudtam rád nézni. :D Szerinted mégis vajon miért nézhetnek meg? Mert tetszel nekik... Attól, hogy valaki x éves, még nem ment el a jó ízlése.

Az, hogy a korosztályodba tartozók miért nem néznek meg... Talán csak nem veszed észre. :) Vagy van valami olyan tulajdonságod ami miatt nem teszik. Ha látszik rajtad, hogy talpra esett nő vagy, aki megoldja a gondjait egyedül is, megijeszted a pasik többségét. Így nem is nagyon néznek meg, mert valamilyen szinten felesleges.

De inkább csak arról lehet szó, hogy a papika tovább néz, mert rosszul lát. Így azt veszed észre. A futó pillantások meg nem tűnnek fel. :)

2013. máj. 11. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

paranoiás vagy :D és csak a papák bámulását veszed észre

f19

2013. máj. 11. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Az idősebbek minden fiatal lányt/nőt megnéznek, a fiatalabbak igényeinek valószínűleg nem felelsz meg. (Nem teszed ki a melleidet, nem jársz fenékmutogató cicanadrágban, nincs rajtad több kg smink, nem hosszú hajad van stb.)
2013. máj. 11. 15:27
 16/16 A kérdező kommentje:

"Az idősebbek minden fiatal lányt/nőt megnéznek, a fiatalabbak igényeinek valószínűleg nem felelsz meg. (Nem teszed ki a melleidet, nem jársz fenékmutogató cicanadrágban, nincs rajtad több kg smink, nem hosszú hajad van stb.)"

Talán ez áll legközelebb a valósághoz, mert tényleg nem öltözök kihívóan :D

2013. máj. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!