Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (Többi lent)
Van egy lány tetszik nekem, 2hete ismertem meg es rengeteget beszeltem vele fbn. Hetfon mikor beszeltem vele akkor azt mondta h nem akar osszejonni senkivel ,meg hogy neki meg csak baratokra can szuksege...aztan elmondtam neki h mit erzek iranta, ő is elmondta h mit gondol rolam.Egy kicsivel kesobb megkerdeztem h lenne e eselyem nala o azt mondta h lehetne es megint elmondta hogy csak baratokra van szuksege. Tegnap amikor beszeltunk akkor olyanokat mondott h szep a beszed hangom meg jo az illatom kesobb meg azt h korulotte minden olyan bonyulult hogy van 2 srac akinek tetszik es bem tudja eldonteni h melyikkel jarjon ( ugy h meg hetfon azt mondta nem tetszik neki senki meg h neki csak egy idealja van [de ez a ket srac nem is olyan])...
Aza lenyeg h teljesen ossze zavar mert vannak olyan megszolalasai amivel arra utal h tetszem neki meg olyan amivel arra utal h csak barat vagyok.
Mi a velemenyetek errol? Ha nincs eselyem h felejtsem el ?
Hány évesek vagytok? 14?
Elég gyrekes szegény lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!