Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (Többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány tetszik nekem, 2hete ismertem meg es rengeteget beszeltem vele fbn. Hetfon mikor beszeltem vele akkor azt mondta h nem akar osszejonni senkivel ,meg hogy neki meg csak baratokra can szuksege...aztan elmondtam neki h mit erzek iranta, ő is elmondta h mit gondol rolam.Egy kicsivel kesobb megkerdeztem h lenne e eselyem nala o azt mondta h lehetne es megint elmondta hogy csak baratokra van szuksege. Tegnap amikor beszeltunk akkor olyanokat mondott h szep a beszed hangom meg jo az illatom kesobb meg azt h korulotte minden olyan bonyulult hogy van 2 srac akinek tetszik es bem tudja eldonteni h melyikkel jarjon ( ugy h meg hetfon azt mondta nem tetszik neki senki meg h neki csak egy idealja van [de ez a ket srac nem is olyan])...

Aza lenyeg h teljesen ossze zavar mert vannak olyan megszolalasai amivel arra utal h tetszem neki meg olyan amivel arra utal h csak barat vagyok.

Mi a velemenyetek errol? Ha nincs eselyem h felejtsem el ?

2013. máj. 11. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt a nőt kerüld el, már ha jót akarsz magadnak.
2013. máj. 11. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Menekülj tőle!
2013. máj. 11. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem birok mert tetszik nekem es szeretem mint egy baratot a masik meg h Hetfon meg a 2sracrol azt irta h ok is csak baratok es h toluk se akar semmit
2013. máj. 11. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? 14?

Elég gyrekes szegény lány

2013. máj. 11. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő14 de az elozo irasombol lemaradt h nem csak baratkent szeretem
2013. máj. 11. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Am nem tudom elfelejteni mert pont olyan lany mint amilyen nekem tetszik
2013. máj. 11. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Az meg a masik h barmit csinalok mindenrol o jut az eszembe meg alapbol ra gondolok... mikor irta h nem tud a 2srac kozul donteni akkor hajnali 3 ig fentvolam es azon gondolkoztam h hogy teszik neki az a 2pocs(az egyik egy szoke haju puhos nyomorek a masik meg egy vezna paraszt )
2013. máj. 11. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!