Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon szeretjük egymást..állítólag engem szeret a legjobban. Ennek ellenére sokszor egy másik lányról beszél, aki lekoptatta.
Én úgy érzem, hogy ő nem lépett túl rajta.. ők..nagyon jó barátok voltak.
Ti mit éreznétek?
lány vagyok.
2013. máj. 8. 12:51
1/10 anonim válasza:
Az írásod alapján te csak futólagosan vagy jó neki, akinek kiöntheti a szívét.
2/10 anonim válasza:
Ne kezdj a sráccal, még nincs túl azon a lányon.
3/10 anonim válasza:
azt, hogy te többet érzel iránta, és most azt akarod megkérdezni hogy ő mit érezhet irántad. Lelki szemetes láda vagy.
4/10 A kérdező kommentje:
ő azt mondta, hogy szerelmes belém... de..én így nem szeretném.. egyébként nem járunk
2013. máj. 8. 12:55
5/10 anonim válasza:
hagyd békén ne foglalkozz vele..lehet hogy csak féltékennyé akarja tenni azt a lányt azért kezdett veled...
6/10 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja nekem, hogy szeret..aztán meg nem bírja sokáig, hogy ne említse meg a másik csajt is... és már elegem van ebből... pedig már megígérte, hogy többet nem hozza fel.. de értem annyira sok mindent megtesz.. és ezért már nem értem
2013. máj. 8. 13:00
7/10 anonim válasza:
Próbáld meg beszélni vele, de szerintem csak nem tette túl magát rajta, ha meg féltékennyé akarná tenni nem hiszem hogy pont neked beszélne róla olyan sokat. csak idő kell neki szerintem.
8/10 A kérdező kommentje:
csak a kérdés, hogy még mennyi idő:(
2013. máj. 8. 13:02
9/10 anonim válasza:
lehet hogy csak arra kellesz neki hogy vissza kapja a másik csajt es féltékennyé tegye....bocsi
10/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy erről van szó.. nem is ismerem a másik csajt..meg már nem is beszélnek.
2013. máj. 8. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!