Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katonás lány vagyok. Fiúk ez nagyon zavaró?
Figyelt kérdés
Imádom a fegyvereket, járok lőni, airsoftozom,katonás filmeket nézek, szobám falát tankos és fegyveres képek díszítik és Kárpátiát hallgatok.
Egyébként Rendvédelmi szakon tanulok.
Mennyire zavarja ez a fiúkat? Jobban kedvelik inkább a pláza cicákat?
Én nem hordok magasságút inkább sarut meg topánkát, miniszoknya helyett rövid gatyát. Stb..
2013. máj. 11. 09:23
11/12 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy én is rendvédelmis voltam, nem zavarna. :D Kárpátiát viszont nem hallgatok. Sőt nagyon magyar rockot se... valahogy nem igazán jön be.
Az, hogy ilyen vagy, csak egy dolog. Ha emellett tetszik a személyiséged, meg a külsőd is, akkor nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!