Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, zavaró ha egy lány szeret sokat enni?
Valamikor olvastam hogy pár embernek az a véleménye hogy egy nő "ne zabáljon sokat".
Na most.. én nem tartom magam kövérnek (170 cm, 52-53 kg), sportolok is, de mellette nagyon szeretek enni, simán benyomok pl egy Big Mac menüt meg egy sajtburgert, vagy egy szép adag gyrost, vagy egy naaagy tányér paprikáskrumplit, meg rágcsálni is szeretek pattogatott kukoricát, perecet, gyümölcsöket, és nagyon édesszájú vagyok, imádom a csokit, sütiket :D Emellett persze sok gyümölcsöt meg zöldséget meg fehér húst eszek, szóval nem úgy kell elképzelni hogy mekis kaján meg zsíron élek, szívesen megeszek egy kis halat salátával, de nem tudok ezen élni... Ez valóban zavaró? Tényleg jobb ha egy nő csak "csipeget", és nem "illik" ennyit kajálni?
Utálom az állandóan fogyózó,semmit nem evő csajokat.
Ha emellé ne kövér,akkor nagyon jó az :)
Életem értelmei az ilyen nők. :D
Képet Képet Képet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!