Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha a lány hajvasalás mániás?
Engem ne zavar, csak csinálja akkor amikor nem vagyunk késésbe ez miatt.
Egyébként az én barátnőm állandóan a hajvasalóját bűvöli szinte napi szinten, hétvégén nem használja, de csak akkor ha nem megyünk sehová. De még akkor is képes kivasalni a haját, ha csak a szomszéd utcáig megyünk, le a boltba, vagy a haveromhoz. De hát engem nem zavar, csak akkor csinálja amikor nem vagyunk késésbe, indulás előtt legalább fél órával.
Egyébként csak itthon nálam, van 2 hajvasalója, otthon náluk a szüleinél van 3. Meg a legjobb barátnőjénél is van 1 ha jól tudom. Ja és egy kisebb teljesítményű is van nála amit a suliba visz magával, vagy munkába, hogy ha begöndörödik akkor gyorsan kitudja vasalni. Ez a része szerintem már beteges nála, de inkább csinálja ezt mint hogy igyon vagy drogozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!