Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró Szépséghiba?
Hű, szóba se állok vele:D
Elszíneződött? Lila, vagy milyen színű?
Semmi gond nincs vele, egyes lányok szerint inkább vonzó, mint taszító. És a lányok nagy részének, ha nincsenek pont oda érte, akkor is közömbös.
Miért zavarna? Amúgy a bensőd milyen? Mert hiába vagy jóképű, ha tajparaszt vagy elküldelek a sunyiba szépséghibával vagy anélkül.
A jóképűség nem minden, sok minden mástól is függ a vonzalom.
Eleinte lehet, hogy zavarna, de emiatt nem küldeném el, ha kikezdene velem. És miután megismertem és megszerettem, a hegét ugyanúgy szeretném. Vagy már nem is venném észre, hozzászoknék.
Van néhány ismerősöm (hímnemű), akiknek magasabb és vékonyabb a hangja, mint nekem (nőnemű). Eleinte eléggé nevetséges volt, amikor beszélgettem velük (tudom, tahó vagyok, sajnálom), de azóta már bőven megszoktam, észre sem veszem igazából. Szerintem egy heggel ugyanez lenne a helyzet :)
Al Pacino még csak nem is jóképű, mégis szexi volt a Sebhelyes arcúban.
Amúgy egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!