Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (lányok is írhatnak) Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (lányok is írhatnak) Ti hogy álltok ehhez?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha beszélek személyesen, vagy msn-en engy olyan lánnyal aki nekem nagyon tetszik, akkor tiszta gáz vagyok:S Egyszerűen alig jutnak eszembe a témák/dolgok amit mondani lehetne, amiről beszélni tudnánk.:S

De egy olyan láénnyal viszont nagyon jól elvagyok, aki nem tetszik!

Miért van ez? Ki fogom ezt "nőni"?:S Fiúk, ti is voltatok így?

17/F

2009. szept. 30. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért van, mert izgulsz meg azon vagy, h lehető legjobb legyél és ezért nem tudsz mit kitalálni,semmit nem találsz gondolom elég jónak, ezzel szemben h olyan csajjal vagy h lesz*rod akkor meg nem érdekel, mert tudod h úgyse lesz vele semmi
2009. szept. 30. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg nem "azt" látni benne, átsegít a kezdeti nehézségeken, légy természetes. Jól van, tudom, könnyű azt mondani...
2009. szept. 30. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 30 éves (nő) vagyok és nem múlt el.... :( Tegnap volt egy találkozóm egy pasival, úgy remegett kezem-lábam, plusz még megszólalni sem nagyon tudtam... Szóval ne reménykedj ;)

De ez nem olyan nagy baj azért, vannak ettől sokkal szörnyűbb dolgok is :)

2009. szept. 30. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
énis igyvagyok vele pl msn en szinte nemtudok mit irni nem jot eszembe semmi téma
2009. szept. 30. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenki így van,mert aki tetszik azt meg akarod szerezni és félsz,hogy elrontassz valamit.Ha olyan csajjal bezsélgetsz aki nem tetszik annál pedig azért nem izgulsz mert nem félsz attól h esetleg hülyének néz.Ne azon izgulj,hogy mit mondj neki,menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni,aztán majd jönnek maguktól a témák:)
2009. szept. 30. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert mindenképpen jó fej akarsz lenni, és rá görcsölsz. Én is így vagyok ám vele nyugi, ellene csak annyit tudsz tenni, hogy gyakorolsz.
2009. szept. 30. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
erre annyit tudok mondani, hogy ha megtalálod az igazit, tuti nem lesz ilyen gondod
2009. szept. 30. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés,nekem is ez van,zavarban vagyok,félek,hogy olyat teszek/mondok,ami miatt már nem fogok neki tetszeni/bejönni,és kíváncsi vagyok,mit mond ő..stb. próbálj koncentrálni,figyelj,hogy mit kérdez,csak arra válaszolj ne merülj bele a magánéletedbe egy kérdés után ne regényt írj,és sűrűn rakd tele a mondataidat smiley-ekkal:P Ha pedig te kérdezel,akkor hasonlókat kérdezz tőle,és ne írj bele,amikor látod,hogy még van mondanivalója,had bontakozzon ki.Bóókold,mondd meg,hogy jó a képe,(ha róla van kint) és abból is kibontakozhatsz,beszélhetsz a képedről,vagy az övéről,hogy milyen jó a haja...de egy a lényeg,ne siesd el,ne legyél nyomulós,türelmetlen,és ha elmész,akkor mondd meg az okát,különben azt fogja hinni,h nem elég jó neked,és le akarod rázni!<---MSN! a valóságban már kissé belebonyolodhatsz az életedbe,néha az övébe is bele-bele kérdezhetsz,de figyeld az arcát,ha egy pici fintorgást is észlelsz,gyorsan tereld el a témát...de ne beszéljetek az időjárásról,mert az nem jó csajozós/pasizós duma...de ha még nem vagytok olyan beszélgetős barátságban,akkor egy hétig mindig te kezdeményezd a köszönést,majd figyeld meg,hogy következő héten köszön e először!Sok SZerencsét!
2009. szept. 30. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nem tom,h ki lehet e nőni,de akivel el vagy ellenkező neművel,az csak szimplán a barátod,nem érzel iránta semmi egyebet csak barátságot,akk semmi baj!

2009. szept. 30. 18:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!