Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondom egy pasinak hogy szexelni akarok vele orulni fog neki?
Lennék a helyében!
Ha nem örűl neki, akkor írj nekem! Én ki is nyallak!
F.
Biztos, hogy örőlni fog neki.
Ha visszautasít irj nekem. Olyan orgazmusben lesz részed mint még soha. ;)
#34el ertek egyet..egy nonek is szuksege van a kielegulesre attol hogy nincs pasija..nyilvan ott a maszturbalas de abban nincs benne az hogy egy pasi erintese stb.
szoval #35biztos nekedis jobban esik valakivel csinalni mint magadban.esetleg arra hasznald a kva szot aki kinnt all az utszelen es arulja magat! vagy eppen az a gaz amikor itt kerdezgetik h gaz-e hogy lefekudtek a testverukkel..a mai vilagban teljesen elfogadhato ha egy lany pl egy haverjaval lefekszik,vagy osszeismerkedik egy pasival es akar 1het utan mert nekunk is vannam szuksegleteink.en az osztalytarsam tartom kicsit ribinek hogy egy este 5pasit lesz.pott de nyilvan az o dolga lehet onbizalomhianyos majd ratalal a szerelem akkor megvaltozik..es hiaba itt ez a vita nemfogunk a masiknak igazat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!