Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megmondom egy pasinak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megmondom egy pasinak hogy szexelni akarok vele orulni fog neki?

Figyelt kérdés
vagy szimplan ribinek nez? de el a helyzettel erdemel lenne megmondani? hm? L
2013. máj. 11. 01:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy téged valaki nagyon megbántott.
2013. máj. 11. 10:07
 32/43 anonim ***** válasza:

Lennék a helyében!

Ha nem örűl neki, akkor írj nekem! Én ki is nyallak!

F.

2013. máj. 11. 10:30
 33/43 anonim ***** válasza:
Nem bántott meg senki, csak zavar, h ilyen sok a ringyó, a rendes lányokat pedig nagyítóval kell keresni.
2013. máj. 11. 10:38
 34/43 anonim ***** válasza:
Én meg azt gondolom, hogy egy lány/nő még lehet attól nagyon jó ember, hogy szeret élvezetből szexelni. Ha nem bánt másokat és kedves, barátságos a többi emberrel, akkor felőlem ezer férfival is lefeküdhet, akkor sem szólom meg.
2013. máj. 11. 10:44
 35/43 anonim ***** válasza:
Egyrészt a ribanc nem azt jelenti, h vki szeret élvezetből szexelni. Másrészt én sem állítottam, h egy ribanc nem lehet jó ember. Csak éppen nem jönnék össze vele.
2013. máj. 11. 10:58
 36/43 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy örőlni fog neki.

Ha visszautasít irj nekem. Olyan orgazmusben lesz részed mint még soha. ;)

2013. máj. 11. 11:12
 37/43 A kérdező kommentje:

#34el ertek egyet..egy nonek is szuksege van a kielegulesre attol hogy nincs pasija..nyilvan ott a maszturbalas de abban nincs benne az hogy egy pasi erintese stb.

szoval #35biztos nekedis jobban esik valakivel csinalni mint magadban.esetleg arra hasznald a kva szot aki kinnt all az utszelen es arulja magat! vagy eppen az a gaz amikor itt kerdezgetik h gaz-e hogy lefekudtek a testverukkel..a mai vilagban teljesen elfogadhato ha egy lany pl egy haverjaval lefekszik,vagy osszeismerkedik egy pasival es akar 1het utan mert nekunk is vannam szuksegleteink.en az osztalytarsam tartom kicsit ribinek hogy egy este 5pasit lesz.pott de nyilvan az o dolga lehet onbizalomhianyos majd ratalal a szerelem akkor megvaltozik..es hiaba itt ez a vita nemfogunk a masiknak igazat adni.

2013. máj. 11. 12:12
 38/43 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki! Én egy pasi vagyok, és mondd meg nekem. Majd meglátjuk, hogy örülni fogok-e.
2013. máj. 11. 12:51
 39/43 anonim ***** válasza:
Nekik is kell a sex mint nekünk pasiknak. Gondolom már kapcsolatban vagytok, vagy legalábbis ismeritek egymást. Akkor mi baj lenne. Nem azt mondta, hogy egy férfit leszólít az utcán és annak mondja, hanem egy neki fontos személynek. Lehet a pasi is rég akarja, csak nem akar túl rámenős lenni.
2013. máj. 11. 12:58
 40/43 anonim ***** válasza:
olyan szép a ti kapcsolatotok:'(
2013. máj. 11. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!