Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a fiús sportokat szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiús sportokat szeretem és autó-motor őrült vagyok, akkor már nem is vagyok nőies? FiúK! Inkább kellenék havernak mint barátnőnek?

Figyelt kérdés

Imádok focizni és vezetni, száguldani. Imádom az autókat és a motorokat. Megőrülök az extrém sportokért. Szeretek FIFÁzni és playstation játékokkal játszani. Nem is titkolom mindezt...a szobám fala tele van sportkocsi képekkel, Facebookon naponta lájkolgatom az autós oldalakon kitett új verdákat, és gyakran lejárok focizni fiúkkal, vagy meccset nézni. Ez így elég fiúsan hangzik, de ha akarok tudok nőies is lenni. Bár magassarkút nagyon ritkán veszek-csak alkalmakkor max-mert nem érzem úgy hogy én lennék... Egyébként átlagosan öltözök,a divatnak nagyjából megfelelően,tehát elég nőiesen és adok is magamra. Inkább fiú ismerőseim vannak mint lányok, gondolom az érdeklődési köreim miatt... A legtöbb fiú úgy viselkedik velem,mint a haverjaival. Fiúk! Egy ilyen lányra nem tekintetek nőként, csak haverként?

20/L

2013. máj. 11. 00:26
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ilyen vagy és kész ,egy egyéniség,akit meg zavar avval meg ne törögy!!
2013. máj. 11. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!