Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, baj, ha egy srácnak nincs motorja?
Figyelt kérdés
Amerre én lakom, most, hogy kijött a jó idő, nagyon sok motorost látok, köztük olyanokat, akik viszik a barátnőjüket.
Nekem nincs barátnőm, de ha lenne is, én ezt nem tudom neki megadni, akkor sem, ha egy évig csak zsíros kenyeret eszek.
Van olyan, aki el tud így fogadni engem?
Kerékpározok, (nem verseny, arra a típusra még gyűjtenem kell), az is sokban van, egy motor fenntartása nem is tudom mibe kerülne.
2013. ápr. 28. 21:35
1/16 anonim válasza:
én nem szeretem a motort félek rajta..
3/16 anonim válasza:
Nem baj ha nincs mocid, akkor is cuki vagy:DD
4/16 anonim válasza:
én is bicajozom, ha tehetném motoroznék is de tuti nem emiatt nincs csajom, motoris haverjaimnak ha van is bnője akkor nem a motor miatt
5/16 anonim válasza:
nekem van motorom, semmi gáz. :D 15/L
6/16 anonim válasza:
6. de éppen az, hogy gáz, mert gázt kell adni neki :D
7/16 anonim válasza:
6-os milyen motorod van, és merre laksz? Én is motorozom :D
21F
8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, sőt. Ezek a motorosok mind ilyen fura alakok, errefelé is van pár.
9/16 dag válasza:
Nekem is van motorom, és még sincs csajom. Egy Aprilia rsv-m van. Nem a motortól függ.
26=f
10/16 anonim válasza:
Nagy baj am! Most, hogy mondod, be is adom a valopert, a ferjemnek nincs motorja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!