Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, baj, ha egy srácnak nincs motorja?
Amerre én lakom, most, hogy kijött a jó idő, nagyon sok motorost látok, köztük olyanokat, akik viszik a barátnőjüket.
Nekem nincs barátnőm, de ha lenne is, én ezt nem tudom neki megadni, akkor sem, ha egy évig csak zsíros kenyeret eszek.
Van olyan, aki el tud így fogadni engem?
Kerékpározok, (nem verseny, arra a típusra még gyűjtenem kell), az is sokban van, egy motor fenntartása nem is tudom mibe kerülne.
Hát ezt hogy raktad össze?
Páromnak Simson van. Nem az számít, hogy mije van hanem hogy velem van! A motor annyiban jó ha már van neki, mert az is egy program amikor elmegyünk motorozni és mellette biztonságban érzem magam.
Hidd el, aki szeret téged nem az fogja érdekelni, hogy van e motorod e vagy sem. Nem is biztos hogy a lány szeret majd motorozni, lehet hogy ő is majd inkább a kerékpárt részesíti előnyben. Attól függ milyen embert fogsz ki. De ha valaki azért szeret, mert van valamid (anyagi dolog) amitől jobb parti leszel a számára, akkor az olyat hagyni kell a fenébe.
Nem ez az elsődleges szempont, de én nagyon örülnék, ha a pasimnak lenne motorja! Imádnám, ha együtt száguldanánk a nagyvilágba, bár lehet, kicsit paráznék a sebességtől, de kell egy kis izgalom a szürke hétköznapokba! :)
17L
Elsőre törtöltette egy libsi élharcos (tevékenységéért jár neki a Fodor Gábor emlékérem) aztán ne vesszen már kárba ez a komment, csak holnap reggelre :D
Pünkösdi királyság! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!