Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, faszbuk, msn, skype ki-be jelentkezés? :D
Figyelt kérdés
ugye nem csak én veszem azt észre, hogy a lányok ezzel a kis "trükkel" akarják kicsalogatni hogy a fiúk írjanak rájuk...
tán lusták vagytok? :D vagy WTF??
22F
2013. máj. 10. 18:34
1/12 anonim válasza:
szerintem csak jó kis t-home netjük van :)
2/12 anonim válasza:
:DD en Fb.n szoktam direkt ki-be vagy elkezdem lajkolgatni a pasit de. ezek nelkul is szokott irni de kell ezis:d
4/12 anonim válasza:
5/12 Egyirányú alagút válasza:
Vagy épp utazok, és elfelejtem telón kilőni a skypeot :) Ott kb 3 percentként csipog mindenkinél. Aztán egyszer felhív valaki, hogy ugyan lépjek már ki :D
6/12 anonim válasza:
Pardon?
Mondjuk face-t nem használok, msn-em nincs, skye-pot meg félévente 1x használok, azt is előre lefixálva, hogy akkor mikor lépjek fel.
Nem interneten vadászom a pasikat.
7/12 anonim válasza:
Nálam a rohadt net a bűnös. :)
Nem szoktam ki-be jelentkezni. Ha keresni akar, úgyis azt fogja nézegetni, hogy mikor vagyok elérhető.
9/12 anonim válasza:
Vagy a szar a nete szerencsétlennek. :) Velem sajnos volt már olyan, olyan dühös voltam miatta, hogy egy szótár is kevés, hogy leírjam, mennyire.
17/L
10/12 A kérdező kommentje:
a kis cselesek :D
köszöntem az eddigi reply-t :)
2013. máj. 10. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!