Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogayn viselkedjek vele ezutan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogayn viselkedjek vele ezutan?

Figyelt kérdés

Szakiottunk a baratommal, 2 ev utan.

Ket het szunet utan talalkoztunk es tokeletes osszhangban telt el a kozos kavezas, mindketten kedvesek es kiegyensulyozottak voltunk...ereztem h o is nagyon jol erzni magat...de azota eltelt egy het

es nem irt nekem semmit...nem azt varom , hogy ugorjon a nyakamba csak orultem volna egy smsnek h megis hogy vagyok stb...megbeszeltunk h hetfon simet talakozunk de en irtam neki...

21 L

#jelentkezés #vislekkedjek #szakiott
2012. okt. 27. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
mit akarsz tőle?ha semmit akkor közömbösen...
2012. okt. 27. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a betuelcsuszasokert :)
2012. okt. 27. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
En meg mindeg szeretem...es o is engem, de tenyleg sok mindenen vagyunk mar tul...erzem h ez a szunet fele tenyleg a javunkra valt..viszont nem gondoltam volna h igy fog viselkedni, foleg hogy legutobb hetfon, tok jol elvoltunk es visszafogtam magam..nem nyomultam ra
2012. okt. 27. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
semmit ne várj ettől.. ami elromlott, és szakitás lett a vége, azt már helyrehozni nem lehet, de nem is szükséges.. olyan fiatalok vagytok még:D miért nem keresel mást? :D
2012. okt. 27. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
újra felmelegíteni a káposztát.. :S nem valami jó dolog...
2012. okt. 27. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó, azaz csak a káposzta jó felmelegitve:)
2012. okt. 27. 15:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindketten tisztaban vagyunk a hibainkkal es ha kicsit mashogy viszonyulnank a dolgokhoz en el tudom vele kepzelni...de konyorogni nem fogok neki..csak nagyon megbantott h nem si erdekli mi van velem
2012. okt. 27. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor meg tiszta sor van sztem..
2012. okt. 27. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is találkoztam néha az exemmel a szakítás után. Még azt is láttam, hogy többet szeretne tőlem.

Nem mert semmit sem kimondani, mert félt az elutasítástól, de egyértelmű volt a szándék.

Lassan rájött, hogy nincs már semmi esélye.

2012. okt. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!