Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog mondani a volt prosti a gyerekének?
Azok a volt prostituált nők, akik felhagytak ezzel a szakmával, mert a kuncsaftjukkal összejöttek és szültek nekik gyereket is mit fognak mondani, amikor meg kérdezi a gyerekük, hogy anno hogyan jött össze anyu és apu?
Pl így? ŐŐŐ háát aznap már négy kuncsaftot fogadtam, egy orvost, ügyvédet, tisztes családapát is, meg egy közismert embert is aki anno ott virított a story magazinban, mint „boldog” több gyerekes apuka gyönyörű feleséggel. Aznap 3an bele élveztek a számba 1meg az arcomba. Elegem is lett a melóból azon a napon, épp be akartam fejezni aznapra, ekkor megcsörrent a telefonom és még fogadtam egy utolsó ügyfelet. Ajtónyitásnál előtt még nem gondoltam volna, hogy a nagy Ő lesz az….
Nem fog róla beszélni. Ha elkezd gyanús lenni, majd tagad az utolsó vérig. Ha a gyerek erősködik, akkor előveszi az "amíg az én kenyerem eszed" című adu ászt, és visszatámad.
Legalábbis így szokták csinálni az emberek, ha felelősségre vonják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!