Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit fog mondani a volt prosti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog mondani a volt prosti a gyerekének?

Figyelt kérdés

Azok a volt prostituált nők, akik felhagytak ezzel a szakmával, mert a kuncsaftjukkal összejöttek és szültek nekik gyereket is mit fognak mondani, amikor meg kérdezi a gyerekük, hogy anno hogyan jött össze anyu és apu?

Pl így? ŐŐŐ háát aznap már négy kuncsaftot fogadtam, egy orvost, ügyvédet, tisztes családapát is, meg egy közismert embert is aki anno ott virított a story magazinban, mint „boldog” több gyerekes apuka gyönyörű feleséggel. Aznap 3an bele élveztek a számba 1meg az arcomba. Elegem is lett a melóból azon a napon, épp be akartam fejezni aznapra, ekkor megcsörrent a telefonom és még fogadtam egy utolsó ügyfelet. Ajtónyitásnál előtt még nem gondoltam volna, hogy a nagy Ő lesz az….

2013. máj. 10. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Hány éves vagy,12 ? Tanulással foglalkozz inkább.
2013. máj. 10. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg lehet, titkolják és nem beszélnek róla, illetve kitalálnak vmi kamu dumát. De egyáltalán nem vagyok érintett a témában szerencsére, szóval a válaszok engem is érdekelnek! :)
2013. máj. 10. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Miért foglalkozol te ezzel? Miért érdekel téged? Miért kell lenézned kollektíven a prostituáltakat? Honnan tudsz te bármit is bárki más életéről? Neked nincsenek saját problémáid? Marhára irigyellek.
2013. máj. 10. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
kedves kérdező! kérdeztél Te otthon ilyet? egyik gyerek sem kérdez, mit érdekli, hogy a szülők hol jöttek össze és hogyan N
2013. máj. 10. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy egyetemi tanulmányok mellett dolgozott és akkor ismerkedett össze apucival
2013. máj. 10. 14:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű:nem vallja be.A gyerek nem hinném,hogy rá kérdez,a szülő meg nem fogja csak úgy(és talán kérdésre se) elmondani,milyen szégyenteljes igazából.
2013. máj. 10. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Prosti vagy te ugyanúgy,vagy leszel,csak éppen te h.ülyébb,mert ingyen raknak meg folyamatosan.
2013. máj. 10. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Majd megkérdi tőle hogy hé muter ki az apám?

Anyuka rámutat: Hát ő. Vagy ő. Vagy ő. Esetleg az az úr ott..

2013. máj. 10. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne írogasson hülye kérdéseket a Gyakori-ra...
2013. máj. 10. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt fogják mondani, hogy a bácsinak igaza volt, amikor az öklét rázta feléd és káromkodott.
2013. máj. 10. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!