Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az igaz hogy "soha ne legyen valaki a mindened mert ha elveszited nem marad semmid"?
Lehet. De én soha nem tudnék csak félszívvel lenni egy kapcsolatban. Vagy egészen, vagy sehogy. De ezt mindenki maga dönti el. Én mindig is mertem vállalni a kockázatot.
34/N
Már ne haragudj, de ezt egy pesszimista hülyeségnek tartom. Nem így kell hozzáállni, hogy ha elveszíted...
Nekem is van egy lány ismerősöm hasonló cipőben mint te, és nagyon szeretem. Én nem tudom, hogy ő konkrétan hogy érez irántam mert mostanában nem nagyon mondja, de egyrészt emiatt is, mert tudom, hogy a háttérben sincs minden rendben, másrészt pedig önmaga miatt is nagyon szeretem. Soha nem gondolkodtam azon, hogy mi lesz ha..
Akkor majd lesz más. De én nem szeretnék mást. Így a szavaidból ítélve te sem nagyon. Ha kételkedsz benne vagy nem szereted igazán akkor minek "tartod"? Csak hitegeted, hogy legyen aki támogat? Ez így nem teljesen jó ám.
Megint csak magamból kiindulva, én szívesen támogatom bármiben a szerelmem, amiben csak tudom. Csak egy dolgot kérek cserébe: legyen őszinte és engedje, hogy szerethessem. Ha ez megvan, akkor nem lesz baj. Szerintem te is valahogy így fogd fel.
Mondhatnák ezt bármire: ne vegyél házat mert ha összedől vagy kigyullad, mindened elveszik. Ez egy nagyon pesszimista felfogás. Amíg ezen tűnődsz, egy csomó jó dologról maradsz le. Felejtsd el ezeket a gátlásokat és örülj, hogy Ő van, veled van, létezik, szeret és hogy meg tudod beszélni a dolgokat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!