Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem merem meg tenni?...

Miért nem merem meg tenni? Amúgy nagyon fáj mikor elveszíted?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még szűz.Eddig 3 kapcsolatom volt.Az elsővel nem volt szexuális dolog a másodikkal igen de nem engedtem neki mert nagyon ügyetlen csak azt akarta hogy ő élvezzen el a harmadiknál meg eleinte nem akartam de a végén igen és ő már nem.Mondom ismerősnek én az igazival fogom erre jó találkozunk 40 év múlva és te még mindig szűz lesz.
2013. márc. 31. 23:54
 1/9 anonim válasza:
Nem tudhatod, ki lesz az igazi! De érzelmeket táplálhatsz. Ne az igazihoz kösd hanem az érzelmekhez! Lesz olyan ember akinél nem fogsz félni, és te is akarod majd! Akkor tedd meg! Addig csak elfecsérlés.
2013. márc. 31. 23:55
 2/9 anonim válasza:
Nekem nem nagyon fájt
2013. márc. 31. 23:56
 3/9 first blood ***** válasza:
54%
fogalmazás lvl 99
2013. márc. 31. 23:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyannal csináld, akiben megbízol, és szereted :) Egyébként személytől függ h fáj e vagy nem, nekem abszolút nem fájt az első (a többi igen,idáig 5x volt azóta, szal ez érdekes) 18L
2013. márc. 31. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Lehet,hogy nem viccnek szántad.De ezen a fogalmazáson én csak sírva nevetni tudok.:D
2013. márc. 31. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Pff
2013. ápr. 1. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:

HA kell én elveszem!

16/F

2013. ápr. 1. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:

olyannal csináld, akiben megbízol, és ez alkalommal úgy foglalkozik Veled, hogy Neked legyen jó!

Ha már eddig tartogattad, szerintem az a minimum, hogy a srác megtiszteljen azzal, hogy elsősorban a Te jelzéseidre figyel és óvatos lesz.

Egyébként nézd meg, hogy milyen állapotban van a szűzhártyád! Lehet, hogy már nem is kell féled az első együttléttől! ;)

F/29

2013. ápr. 1. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Küld el postán nekem és elvitetem egy rabloval.
2013. ápr. 1. 04:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!