Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazán férfias férfiak?
Mindenkinek szép estét!
Én sajnos azt veszem észre, hogy a korosztályomban a fiúk elpuhultak (természetesen vannak kivételek is). Nincsenek meg az igazi férfias külső és belső tulajdonságaik és ezt szörnyű látni! Mi lesz 10-20 év múlva?
Talán be kéne vezetni újra a sorozást...
(Korosztály = 20 év körül)
(Persze, a nőkről is lehetne mit írni, hogy nincs bennük tartás- vagy legalábbis egyre kevesebb, stb... De most maradjunk a férfiaknál).
Erre nem igen lehet válaszolni.Mindenhol vannak.De már nem annyi mint régen.
Hogy mi lesz 10-20 év múlva azt megint nem lehet megmondani.De remélem ennél csak jobb!
a kamionokban találsz :D
én pl edzett vagyok és rózsaszínt is hordok, viszont nincs b*zihajam, és csak az ilyen szakatt rokkerluvnyák próbáltak oltani, dehát egy vastelep véleménye szerintem értéktelen :DDD
Látom nem érted a szarkazmust... :)
Nézd, az, hogy én férfiasnak tartom magam, mind külsőre, meg belsőre is, nem jelenti, hogy számodra, vagy bárki számára az lennék, bár van olyan aki annak tart.
Innentől kezdve a teljes kérdésed felesleges, mert a saját megítélésed alapján hoznád meg a döntést rólam és bárki másról is. Ami egyáltalán nem biztos, hogy megegyezne egy másik nőével.
Majd ha egyszer a véletlen úgy hozza, hogy megismerjük egymást, eldöntheted hogy én az vagyok-e... Addig meg ugyanúgy megteheted ezt másokkal is.
Eleve nem értem a gondod. Ha valaki nem tetszik, ne foglalkozz vele. Mivel van benned egy kép a férfias férfiról, így úgyis észreveszed ha ilyet látsz. Mi meg bármit mondhatunk bármelyik nőnek, ha annak egyszerűen nem jövünk be.
20:56: tökéletesen eltaláltad! :)
"nem díszkö-csögkkel kell ismerkedni meg nem itt kell picsogni...-.-"- köszönöm ezt a szép választ!
Drek: igazad van. : )
Drek!
Érezd magad virtuálisan hátba veregetve!
Végre egy férfi, aki tud helyesen írni! És mindez még semmi... a vesszők is a helyén vannak és a mondatoknak van alanya, állítmánya. Lehet, hogy fanatikus vagyok de most volt egy spontán orgazmusom. (Na, jó! Nem. De majdnem!:D) Uraim, kicsik és nagyok, öregek és fiatalok! Követendő példa, ha netes csajozásra adjátok a fejeteket! :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!